c4nton4 20 Posted February 25, 2012 Ostavljam Vas da se borite,odoh ja na dobro svirku,i na pivo Zabavi se. Ja vjerovatno samo na lagano opijanje u ugodnoj atmosferi i lijepoj scenografiji Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 25, 2012 Večeras na bet365 live susret AHLa; Marliesi - Griffinsi. Idealan za live klađenje. Il prek kompa il prek moba lovim ako se bude igralo kako očekujem A sad pozz pošto solo brijem ovdje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 25, 2012 Danas se na H2H igraju dva (2) kola! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 25, 2012 Danas se na H2H igraju dva (2) kola! auuuuu sreca pa sam naletio i procito... inace bi hladno propustio trece kolo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 25, 2012 Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 25, 2012 Vrijeme odigravanja: 16:00 Naziv para: Queens Park Rangers - Fulham Tip para: 1 Tečaj: 2.550 Vrijeme odigravanja: 16:00 Naziv para: Queens Park Rangers - Fulham Tip para: 2 Tečaj: 2.750 A možda ovo nije virus , postoji mogućnost da ljudi ulažu na ovaj način?!! :77tooth: Dobro veče Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 25, 2012 A možda ovo nije virus , postoji mogućnost da ljudi ulažu na ovaj način?!! :77tooth: Dobro veče mozda misle da su pametniji od kladionice Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted February 26, 2012 Sad će ti Bane predložit Capitalse. Nećeš dugo čekat Bez obzira na zadnji susret i to što igraju protiv Leafsa na Capse nema šanse da bacam pare večeras. Ovechkin ne postoji od olimpijskih što je poznata stvar i ujedno je i razlog zašto je BB dobio otkaz jer je prema njegovim ispod vlastitog prosjeka igrama morao prilagodit cijelu momčad. Dalje DH igra forsira obranu čovjeka na čovjeka što je jako iscrpljujuće i suludo kad igraš protiv brzih momčadi. Backstroma i dalje nema, što znači ku*ac p*lac. i ja izmedju washingtona i Detroita izaberem Detroit i oni gube od mrtvog Columbusa 2-0 a Capitalsi za 4 minuta dali 2 gola Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 26, 2012 i ja izmedju washingtona i Detroita izaberem Detroit i oni gube od mrtvog Columbusa 2-0 a Capitalsi za 4 minuta dali 2 gola isti sam ti takav... samo sto detroit ne gubi od columbusa nego od colorada Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted February 26, 2012 i ja izmedju washingtona i Detroita izaberem Detroit i oni gube od mrtvog Colorada 2-0 a Capitalsi za 4 minuta dali 2 gola isti sam ti takav... samo sto detroit ne gubi od columbusa nego od colorada ma prolupao sam katasrofa ne mozes nista pogoditi i ono sto sam pogodio vezao u dubl sa necim sto je palo Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 26, 2012 Ja ovo odabrao. Proći će nešto? Manta - Emelec @2 @2,00 Patriotas - Dep. Pasto @1@ 2,20 Plymouth - Dagenham & Red. @1 @1,90 Atl. Nacional - Deportes Tolima@1 @1,62 Alcorcon - Cartagena @1 @1,5 Kvote su sa Unibeta Proći će nešto .? Ha-ha . Od 4 ( Nacional -Tolima još nije počelo) - prosao samo Alcoron, ostala 3 - prva 3 navedena - svi X i to svi 0:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites