Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ostavljam Vas da se borite,odoh ja na dobro svirku,i na pivo :icon_surprised:

Zabavi se. Ja vjerovatno samo na lagano opijanje u ugodnoj atmosferi i lijepoj scenografiji :57bye:
  • Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Večeras na bet365 live susret AHLa; Marliesi - Griffinsi. Idealan za live klađenje. Il prek kompa il prek moba lovim ako se bude igralo kako očekujem

A sad pozz pošto solo brijem ovdje :57bye:

Posted

Vrijeme odigravanja: 16:00

Naziv para: Queens Park Rangers - Fulham

Tip para: 1

Tečaj: 2.550

Vrijeme odigravanja: 16:00

Naziv para: Queens Park Rangers - Fulham

Tip para: 2

Tečaj: 2.750

A možda ovo nije virus , postoji mogućnost da ljudi ulažu na ovaj način?!! :77tooth: :77tooth: :icon_lol:

Dobro veče :57bye:

Posted

Sad će ti Bane predložit Capitalse. Nećeš dugo čekat

Bez obzira na zadnji susret i to što igraju protiv Leafsa na Capse nema šanse da bacam pare večeras. Ovechkin ne postoji od olimpijskih što je poznata stvar i ujedno je i razlog zašto je BB dobio otkaz jer je prema njegovim ispod vlastitog prosjeka igrama morao prilagodit cijelu momčad. Dalje DH igra forsira obranu čovjeka na čovjeka što je jako iscrpljujuće i suludo kad igraš protiv brzih momčadi.

Backstroma i dalje nema, što znači ku*ac p*lac.

i ja izmedju washingtona i Detroita izaberem Detroit i oni gube od mrtvog Columbusa 2-0 a Capitalsi za 4 minuta dali 2 gola :pucam:
Posted

i ja izmedju washingtona i Detroita izaberem Detroit i oni gube od mrtvog Columbusa 2-0 a Capitalsi za 4 minuta dali 2 gola :pucam:

isti sam ti takav... samo sto detroit ne gubi od columbusa nego od colorada

Posted

i ja izmedju washingtona i Detroita izaberem Detroit i oni gube od mrtvog Colorada 2-0 a Capitalsi za 4 minuta dali 2 gola :pucam:

isti sam ti takav... samo sto detroit ne gubi od columbusa nego od colorada

ma prolupao sam :77tooth: katasrofa ne mozes nista pogoditi i ono sto sam pogodio vezao u dubl sa necim sto je palo
Posted

Ja ovo odabrao. Proći će nešto?

Manta - Emelec @2 @2,00

Patriotas - Dep. Pasto @1@ 2,20

Plymouth - Dagenham & Red. @1 @1,90

Atl. Nacional - Deportes Tolima@1 @1,62

Alcorcon - Cartagena @1 @1,5

Kvote su sa Unibeta

Proći će nešto .? Ha-ha . Od 4 ( Nacional -Tolima još nije počelo) - prosao samo Alcoron, ostala 3 - prva 3 navedena - svi X i to svi 0:0