Nadrealista 13 Posted February 26, 2012 Ima mnogo do 90... ima mnogo do 90-te minute ili 90 postova ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 26, 2012 Dobra noć jel povlacis rec? Capsi guze.. al nebitno to, ja ipak mislim da ti nemas pojma koja je moja omiljena NHL, ekipa, al to nema veze sa tipovanjem, ja njih gotiv najvise od svih ekipa. Imas pravo samo jednom da pogađaš Ma guze ku*ac, igrali su protiv rasula od obrane. Nisam rekao da neće dobit, nego da nije isplativo igrat na njih.Što da povučem, činjenice? Tebi Capitalsi igraju isto zadnju sezonu i pol? Zajebavaš me ili? Tvoj omiljeni NHL klub je... Partizan Znam ja da ti voliš Pingvine, a ponekad i Ajkule Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 26, 2012 Ma guze ku*ac, igrali su protiv rasula od obrane. Nisam rekao da neće dobit, nego da nije isplativo igrat na njih. Što da povučem, činjenice? Tebi Capitalsi igraju isto zadnju sezonu i pol? Zajebavaš me ili? ma kakvi isto, propast su, trebali bi, a i voleo bih da budu deveti posle 84 utakmice Ma guze ku*ac, igrali su protiv rasula od obrane. Nisam rekao da neće dobit, nego da nije isplativo igrat na njih. Što da povučem, činjenice? Tebi Capitalsi igraju isto zadnju sezonu i pol? Zajebavaš me ili? Tvoj omiljeni NHL klub je... Partizan Znam ja da ti voliš Pingvine, a ponekad i Ajkule Ti si nekada obozavao Devilse, al su te ensto izgleda opako na live opalili a si im okrenuo ledja verovatno tvoji omiljeni Blackhawksi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 26, 2012 ajmo man.un Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 26, 2012 ma kakvi isto, propast su, trebali bi, a i voleo bih da budu deveti posle 84 utakmice Ti si nekada obozavao Devilse, al su te ensto izgleda opako na live opalili a si im okrenuo ledja verovatno tvoji omiljeni Blackhawksi Volio sam Devilse i Hawkse na live, al nikad mi nisu bili omiljeni timovi Imaš klubove koje respektiram odmah u mom profilu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 26, 2012 Bane, znaš da možda od iduće sezone nestaju Kojoti jer sele u Quebec City i dižu Nordiquese iz pepela? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 26, 2012 Ajax do kraja ispalo rutinski,a ko je gledao,zna da nije bilo tako ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 26, 2012 Kad su već Trashersi umjesto Kojota postali Jetsi, mogu i Kojoti umjesto Lavine postat Nordiquesi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 26, 2012 narode jel danas 26 ako jeste tamo treba da pokaze da je nekom rodjendan Tebi ili starom je Rođendan?U svakom slučaju, Samoi je jedan Ryan Giggs :icon_razz: Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 26, 2012 Do večeras Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted February 26, 2012 ima mnogo do 90-te minute ili 90 postova ? Oba dva! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 26, 2012 Mrtvo danas u cafeu..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 26, 2012 Mrtvo danas u cafeu..... mrtvo je stalno koliko ja vidim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 26, 2012 mrtvo je stalno koliko ja vidim nece vise niko ni one dosadne pozdrave da pise Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted February 26, 2012 nece vise niko ni one dosadne pozdrave da pise Pozdrav :D Quote Share this post Link to post Share on other sites