Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

26.02.2012.

Recommended Posts

Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

19:00 - New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning - 1st Period over 1.5 - 2.020 :nije:

19:00 - Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets - 1st Period over 1.5 - 1.935 :nije:

21:00 - Dallas Stars - Vancouver Canucks - Dallas Stars +1.5 - 1.459 :uredu:

23:00 - Florida Panthers - Montreal Canadiens - Florida Panthers over 2.5 - 1.833 :uredu:

23:00 - Ottawa Senators - New York Islanders - Ottawa Senators over 2.5 - 1.704 :uredu:

00:01 - Minnesota Wild - San Jose Sharks - Minnesota Wild +1.5 - 1.424 :uredu:

01:00 - Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks over 2.5 - 1.690 :uredu:

Uspješan odabir! :crossfingers:

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Moram večerasprobati ovo iako je na kliskim nogama ali kvota je sjajna da neuzmem makar za malo Posted Image

Sunday, February 26, 2012

Honda Center (Anaheim, CA)

01:05 Anaheim Ducks vs Chicago Blackhawks-Money Line(OT Included) Tip: Chicago Blackhawks @2.400 4/10 Pinnacle :nije:

Večeras se sataju domaći Ducksi i gostujući Blackhawksi...

Šta da kažem o Patkama na koje sam ove godine dosta puta igrao bili su mi sretne ruke iako su sezonu počeli kriminalno u zadnja dva meseca igraju sjajno i od bezizlazne situacije iako su i dalje 13 tim na Istoku 8 Dallas im beži samo 6 bodova a do kraja regularnog dela ima 20 mečeva ali veliki broj timova je ispred njih i kada bi na kraju došli do pley ofa to bi bio veliki poduhvat cele sezone sam ih hvalio da se radi o odličnom sastavu što oni i sad dokazuju...Ali ću večeras mislim po prvi put ove sezone igrati protiv njih.

U zadnjih 10 mečeva imaju 7-1-2 imali su seriju mečeva na gostovanjima i gotovo mesec dana nisu bili kući na 8 gostovanja su pobedili na 5 posle takve serije gostovanja je sigurno da su dosta umorni i često timovi dožive poraz na domaćem ledu a i takođe ih sutra već očekuje meč sa Col. i to na stranineverovatno posle 23 dana dođu i neće sastaviti ni 24 časa i opet idu na gostovanje.

Velike zasluge za ovake igre ima i golman koji brani sve bolje Jonas Hiller ali je i on iscrpljen jel gotovo da nema zamene i stalno brani.

Što se napada tiče oni su počeli da igraju mnogo bolje imaju sjajne pojedince Bobby Ryan ,Corey Perry ,Ryan Getzlaf ,Saku Koivu ,Teemu Selanne ...

Sa druge strane Chicago na koga sam igrao u dva navrata posle užasne serije od devet vezanih poraza vezali su bili 4 pobede i to 3 nad glavnim kandidatima za titulu N.Y.R.,Det.,StL. Ali su u zadnja dva meča doživeli dva poraza.Trenutno su 6 na zapadu.

Jednostavno neverovatan je koeficient na konačnu pobedu Chi. a da je ja neuzmem.

Golman Corey Crawford konačno je počeo da brani mnogo bolje što se napada tiče oni su standardno efikasni na prethodna dva meča su bili neefikasni i nadam se da na trećem vezanom meču to neće biti slučaj.

U svojim redovima imaju sjajne napadače Patrick Sharp ,Marian Hossa ,Patrick Kane ,Viktor Stalberg dok je sjajni Jonathan Toews pod znakom pitanja ali se nadam da će igrati.

Jednostavno moram uzeti ovaku kvotu a Chi. sigurno je da može ako zaigra kako može da odnese oba boda IZ kALIFORNIJE!!!

Uzimam konačnu pobedu Chicaga..... Posted Image

Edited by Crni

Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

19:00 - New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning - 1st Period over 1.5 - 2.020 :nije:

19:00 - Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets - 1st Period over 1.5 - 1.935 :nije:

21:00 - Dallas Stars - Vancouver Canucks - Dallas Stars +1.5 - 1.459 :uredu:

23:00 - Florida Panthers - Montreal Canadiens - Florida Panthers over 2.5 - 1.833 :uredu:

23:00 - Ottawa Senators - New York Islanders - Ottawa Senators over 2.5 - 1.704 :uredu:

00:01 - Minnesota Wild - San Jose Sharks - Minnesota Wild +1.5 - 1.424 :uredu:

01:00 - Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks over 2.5 - 1.690 :uredu:

Uspješan odabir! :crossfingers:

Tuto :14clover:

:48thumbsup: