emir1983 21 Posted February 28, 2012 švicarski St. Gallen danas više liči na neki od bh gradova: http://sportsport.ba...-gallenu/2149#3 mislim da je vrijeme krize u reprezentaciji Srbije stvar prošlosti i da se u sljedećim kvalifikacijama stvari vraćaju na svoje mjesto iako je grupa teška uz Hrvatsku, Belgiju, Makedoniju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted February 28, 2012 upsss Gorica dala gol! Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 28, 2012 upsss Gorica dala gol! ZICER dana Gorica daje gol ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 28, 2012 ZICER dana Gorica daje gol ! ZICER Pozdrav zicerašima Ako mi verujes ne pratim ih uopste, a ako je Stankovic napustio, onda se na reprezantaciju moze racunati. dok je on igrao samo je glumio 11-tog igraca na terenu. Dobio sam krasticu na vrhu svog mlohonje..ne znam šta mi je Vidim da nisi ulogiran. Kako ti se da bit ne ulogiran? Kako? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 28, 2012 imaš kakvu ideju za danas? ja sam totalno izgubio inspiraciju za klađenje Nista pametno... losa ponuda, nemam nikakvu inspiraciju. Mozda oni austrijanci hokej Alba i Linz, i ja sam nasao ove skote Elgin mi se cini kao kec i to bilo to.... da nije foruma, zavrsio bih sa pregledom ponude za danas za minutu Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 28, 2012 Brazil ulazi 90%. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted February 28, 2012 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted February 28, 2012 Brazil ulazi 90%. vjerovatno ulazi ,samo problem je što dobivaš 40 % Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 28, 2012 dobra vecer Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 28, 2012 ajmo dresdneri igrajte Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 28, 2012 ljubo vrime je za penziju da BOG da vise nikad ne igroooooo dvoumim se dali da igram brata JUZNJOG na obadvoje iznenadjenje i izmedju ljubicica i kao po baksuzluku starom ja odaberem ljubicica i on me jos jednom zajebe a da bude jos i gore juznji dobije!! kakav sam ja baksuz pa to je nevjerovatno al nema veze doce i moje vreme Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 28, 2012 igraj,igraj..stisni, stisni !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 28, 2012 drzi se BiH dobro ..1:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites