Jump to content
sportandlove

28.02.2012.

Recommended Posts

pa sta cekas :icon_biggrin:

Razmišljam!! Imam tri para a ne znam kojega da stavim pa reko sad će ponoć a mama me naučila da budem kulturan pa reko ajde dat ću tebi tu čast da postaviš prvi svoj par!

Razmišljam!! Imam tri para a ne znam kojega da stavim pa reko sad će ponoć a mama me naučila da budem kulturan pa reko ajde dat ću tebi tu čast da postaviš prvi svoj par!

ja imam cetri para pa mi treba vise vremena da skontam koji cu postavit, zato tebi prepustam da prvi postavis dok ja razmislim

ja imam cetri para pa mi treba vise vremena da skontam koji cu postavit, zato tebi prepustam da prvi postavis dok ja razmislim

Ja sam sada ostao na samo dva para, jedan mi se nekako ne sviđa imam još deset minuta za dobro razmisliti! ahahaha

da BOG da vise nikad ne igroooooo dvoumim se dali da igram brata JUZNJOG na obadvoje iznenadjenje i izmedju ljubicica i kao po baksuzluku starom ja odaberem ljubicica i on me jos jednom zajebe a da bude jos i gore juznji dobije!! kakav sam ja baksuz pa to je nevjerovatno al nema veze doce i moje vreme

ljudi hajmo se organizovat pa pokrenut akciju "pomozimo stefanu da pogodi par"... saljite vase prijedloge na broj 090 22 33 44... cijena poziva nebitna jer ce te uciniti jedno dobro djelo

ljudi hajmo se organizovat pa pokrenut akciju "pomozimo stefanu da pogodi par"... saljite vase prijedloge na broj 090 22 33 44... cijena poziva nebitna jer ce te uciniti jedno dobro djelo

nebi ja zalio da sam promasio a da sam siguran bio al me uvjek nervira kad se dvoumim i pogresno odaberem a jos ovaj drugi par prodje,al nema veze tu je I SLEDECI MESEC!

nebi ja zalio da sam promasio a da sam siguran bio al me uvjek nervira kad se dvoumim i pogresno odaberem a jos ovaj drugi par prodje,al nema veze tu je I SLEDECI MESEC!

samo polako, budi sretan sto si biro samo izmedju dva izabro para, desit ce ti se da biras izmedju 5 parova i izaberes jedan koji ne prodje a svi ostali prodju... meni se hiljadu puta tako desilo, da se pojedes

A gle kolegijalno od mene je reći ti sretno večeras ali moram priznati da se nekako nadam da ti neće biti sa srećom!

Jer mi se čini da sam prekasno postavio svoj par!" aahahaha

Edited by tvicenti

A gle kolegijalno od mene je reći ti sretno večeras ali moram priznati da se nekako nadam da ti neće biti sa srećom!

Jer mi se čini da sam prekasno postavio svoj par!" aahahaha

kolegijalno da ti kazem, sad me ne interesuje tvoj par jer imam vecu kvotu, bitno mi je da moj prodje a za tebe mi je svejedno :icon_biggrin:

Ja cu Vas napustiti takmicarski na jedan period....previse mi vremena oduzima takmicenje po forumima,a onda bonus obicno sredim za dan-dva :icon_biggrin: ,i jos se nerviram kad promasim par u takmicenju i slicno....Ide na BF zaista fino,i nema potrebe da se mucim i trazim parove.....ali to ne znaci da napustam forum,praticu ja Vas rad i te kako :kahva:

javi se koji put s fincima over dok još igraju hokej :icon_biggrin:

btw ovo dvoje kolega ko pijetlići u ringu :77tooth:

Edited by fora

javi se koji put s fincima over dok još igraju hokej :icon_biggrin:

btw ovo dvoje kolega ko pijetlići u ringu :77tooth:

ahahaha! A malo je napeto na kraju!