Jump to content

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

danas - tenis odnio pare

meni samo ova jadna Hrvatska, imao sam na jednom listiću da daju dva i više golova , a na drugom da daju gol u svakom poluvremenu!!!

Posted

sutra je nov dan, tako da čemo nešto smislit i vratit, ako slučajno ne vrati nba ponoči

A ja sada čekam ovaj neki urugvajski nogomet manje golova , i ako to prođe onda se mogu dalje igrati noćas ako ne , onda spavanje i sutra opet u supersport

Posted

evo tvicenti, odigrao sam par ali samo zbig kvote, a ne zbog sigurnosti - pošto sam najmanje 4. - trebam nešto višu kvotu

Posted

evo tvicenti, odigrao sam par ali samo zbig kvote, a ne zbog sigurnosti - pošto sam najmanje 4. - trebam nešto višu kvotu

Evo i ja sam , idem riskirati i očekivati da ćep ti promašiti! Ako ne, super radi tebe!!

Posted

:48thumbsup: -sretno

ja sam natrpao minesota +5.5 zbog potresa mozga bryanta

jel još netko gore ili samo ja i tvicenti?

još samo 5 postova

Posted

:48thumbsup: -sretno

ja sam natrpao minesota +5.5 zbog potresa mozga bryanta

jel još netko gore ili samo ja i tvicenti?

još samo 5 postova

maloprije sam gledao official site LA lakersa i kazu da ce Kobe biti spreman i da ce igrati protiv Minesote. Odustao sam od Minesote, jer bez Kobe-ja oni bi to i dobili, ali ovako....

Posted

ma nisam baš siguran da če igrat, pošto je sada u nba-ju neko novo pravil, da nesmije igrač bit manje od 24 sata nastupit kad je u pitanju potres mozga

istina je dinno - još samo jedan

cmon

Posted

ma nisam baš siguran da če igrat, pošto je sada u nba-ju neko novo pravil, da nesmije igrač bit manje od 24 sata nastupit kad je u pitanju potres mozga

istina je dinno - još samo jedan

cmon

E to ne znam.... pise da ce biti spreman, e sada da li ce igrati.... ko zna

Posted

niko gori od Srbije u poslednje vreme sto se tice fudbala Bosanci su trenutno najbolji mada se i oni ne bore!

Naravno, mi smo najbolji :48thumbsup: