milance23 1 Posted February 29, 2012 ja cekam ovo da krene, deluje mi ozbiljno sto se tice ponude i koeficijentata https://meridianbet....matches;type=0; leagueIDs=160 jedina mana je sto imaju samo tu poslovnicu u NS, ali ce moci isto platne kartice pa mozzart kvote Nemam pojma,meni je mocart extra.Samo strpljivo i pametno da biras tekme i mozes da imas stalni dzeparac. Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 29, 2012 je se može svatko upisat u to? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 29, 2012 je se može svatko upisat u to? ti ko da si tek prije dva dana poceo da skupljas postove Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 29, 2012 pa i jesam, jer su mi javili, da ako želim preuzet nagradu, trebam 90 postova napisat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 29, 2012 Nemam pojma,meni je mocart extra.Samo strpljivo i pametno da biras tekme i mozes da imas stalni dzeparac. Jel mozes da igras dublove? Jel mozes posle 11, uvece? Videcemo, al mislim da za neko ozbiljnije igranje mozzart to sigurno nije Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 29, 2012 još 15 postova - barem nadam se da je tako, ali me sada do 11.30 neče bit domam jer imam trening s klincima do 21.30 sati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 29, 2012 pa i jesam, jer su mi javili, da ako želim preuzet nagradu, trebam 90 postova napisat Dobro je da su ti javili, ne moras onda da citas pravila Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 29, 2012 još 15 postova - barem nadam se da je tako, ali me sada do 11.30 neče bit domam jer imam trening s klincima do 21.30 sati e jebiga, da ti mogu pozajmiti postove rado bi, ja recimo vec prvih 5 dana imam za 6 takmicenja, bez obzira na nagrade Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 29, 2012 ma i ja ču sada više bit gore, jer nisaam znao, da svaki pozdrav broji :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 29, 2012 Jel mozes da igras dublove? Jel mozes posle 11, uvece? Videcemo, al mislim da za neko ozbiljnije igranje mozzart to sigurno nije Nisam probao,ali slazem se....Bas me zanima da li bi dali da se stavi 1000 E singl... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 29, 2012 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 29, 2012 ništa, idem ja - čujemo se kasnije navečer bok Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 29, 2012 Jel mozes da igras dublove? Jel mozes posle 11, uvece? Videcemo, al mislim da za neko ozbiljnije igranje mozzart to sigurno nije To je tacno al meni najvise odgovara jer mi je prekoputa zgrade.. To je tacno al meni najvise odgovara jer mi je prekoputa zgrade.. A i ne treba mi platna kartica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 29, 2012 Nisam probao,ali slazem se....Bas me zanima da li bi dali da se stavi 1000 E singl... pa dali bi ti verovatno jedanput, posle ako prodjes, ne verujem. A kad najvece svetske online blokiraju racune, mislim da ce mozzart blokirati posle 5 dana uspesnog igranja. Ne igra mi se tamo Quote Share this post Link to post Share on other sites