selektor3 1 Posted February 29, 2012 danas - tenis odnio pare Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted February 29, 2012 danas - tenis odnio pare meni samo ova jadna Hrvatska, imao sam na jednom listiću da daju dva i više golova , a na drugom da daju gol u svakom poluvremenu!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 29, 2012 sutra je nov dan, tako da čemo nešto smislit i vratit, ako slučajno ne vrati nba ponoči Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted February 29, 2012 sutra je nov dan, tako da čemo nešto smislit i vratit, ako slučajno ne vrati nba ponoči A ja sada čekam ovaj neki urugvajski nogomet manje golova , i ako to prođe onda se mogu dalje igrati noćas ako ne , onda spavanje i sutra opet u supersport Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 29, 2012 evo tvicenti, odigrao sam par ali samo zbig kvote, a ne zbog sigurnosti - pošto sam najmanje 4. - trebam nešto višu kvotu Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted February 29, 2012 evo tvicenti, odigrao sam par ali samo zbig kvote, a ne zbog sigurnosti - pošto sam najmanje 4. - trebam nešto višu kvotu Evo i ja sam , idem riskirati i očekivati da ćep ti promašiti! Ako ne, super radi tebe!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 29, 2012 -sretno ja sam natrpao minesota +5.5 zbog potresa mozga bryanta jel još netko gore ili samo ja i tvicenti? još samo 5 postova Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 29, 2012 -sretno ja sam natrpao minesota +5.5 zbog potresa mozga bryanta jel još netko gore ili samo ja i tvicenti? još samo 5 postova maloprije sam gledao official site LA lakersa i kazu da ce Kobe biti spreman i da ce igrati protiv Minesote. Odustao sam od Minesote, jer bez Kobe-ja oni bi to i dobili, ali ovako.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 29, 2012 ništa treba ič polako spavat - sutra radim od 6 u školi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 29, 2012 ništa treba ič polako spavat - sutra radim od 6 u školi Jos nekoliko postova i onda idi Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 29, 2012 ma nisam baš siguran da če igrat, pošto je sada u nba-ju neko novo pravil, da nesmije igrač bit manje od 24 sata nastupit kad je u pitanju potres mozga istina je dinno - još samo jedan cmon Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 29, 2012 ma nisam baš siguran da če igrat, pošto je sada u nba-ju neko novo pravil, da nesmije igrač bit manje od 24 sata nastupit kad je u pitanju potres mozga istina je dinno - još samo jedan cmon E to ne znam.... pise da ce biti spreman, e sada da li ce igrati.... ko zna Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted February 29, 2012 Da samo podbacili, osramotili su cijelu državu!!! niko gori od Srbije u poslednje vreme sto se tice fudbala Bosanci su trenutno najbolji mada se i oni ne bore! Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 29, 2012 ništa, ljudi - čujemo se sutra - puno sreće nočas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 29, 2012 niko gori od Srbije u poslednje vreme sto se tice fudbala Bosanci su trenutno najbolji mada se i oni ne bore! Naravno, mi smo najbolji Quote Share this post Link to post Share on other sites