micha 27 Posted February 29, 2012 (edited) I opet smo zadnji. A šta je trebalo one ogromne kvote juče.? Da budemo prvi? Teško, teško. Za zadnji dan ja odigrao ovo: Hokej na ledu Češka 1 liga plej -of Vreme: 18:00 HCStadion Litomerice - SK Kadan Tip: HC Stadion Litomerice Kvota: 2.10 Kladionica: Bet365 Pobeda Litomerice u regularnom toku Edited February 29, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 29, 2012 I definitivno moj zadnji tio za ovaj mesec Košarka Slovakia - Extra liga Vreme: 18:00 BK Iskra Svit - BK Bemaco SPU Nitra Tip: BK Iskra Svit -6 Kvota: 1,943 Kladionica: Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted February 29, 2012 imamo problem sa Twicentijem oko uplate nagrade na Doxxbet jer nemoze trenutno da uplati na racun ako neko ima ideju kako da mu se pomogne , mozda neko iz ekipe moze da otvori racun na Doxxbetu sa 10 eura i da proba da obrne onaj wellcome bonus dobija duplo i da se na taj racun uplati nagrada pa da zajedno obrcete i nagradu ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 29, 2012 Evo i od mene dva para da zatvorimo ovaj losi mjesec igranja i ako Bog da da krenemo u novi sa pametnijim igranjem : Fudbal SVIJET: Internacionalne Prijateljske Vreme: 21:30 Španjolska - Venezuela Koliko će golova biti postignuto? Tip: Više od 4,5 Kvota: 3.50 Kladionica: Bwin Fudbal SVIJET: Internacionalne Prijateljske Vreme: 21:00 England - Holland - Total Match Goals Under/Over Tip: Over 2.5 Kvota: 2.25 Kladionica: WillHill Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 1, 2012 I opet smo zadnji. A šta je trebalo one ogromne kvote juče.? Da budemo prvi? Teško, teško. Za zadnji dan ja odigrao ovo: Hokej na ledu Češka 1 liga plej -of Vreme: 18:00 HCStadion Litomerice - SK Kadan Tip: HC Stadion Litomerice Kvota: 2.10 Kladionica: Bet365 Pobeda Litomerice u regularnom toku I definitivno moj zadnji tio za ovaj mesec Košarka Slovakia - Extra liga Vreme: 18:00 BK Iskra Svit - BK Bemaco SPU Nitra Tip: BK Iskra Svit -6 Kvota: 1,943 Kladionica: Pinnacle I ja danas pogodio oba! Nadamo se da će nov mesec biti bolji! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 1, 2012 Evo i od mene dva para da zatvorimo ovaj losi mjesec igranja i ako Bog da da krenemo u novi sa pametnijim igranjem : Fudbal SVIJET: Internacionalne Prijateljske Vreme: 21:30 Španjolska - Venezuela Koliko će golova biti postignuto? Tip: Više od 4,5 Kvota: 3.50 Kladionica: Bwin Fudbal SVIJET: Internacionalne Prijateljske Vreme: 21:00 England - Holland - Total Match Goals Under/Over Tip: Over 2.5 Kvota: 2.25 Kladionica: WillHill Fudbal SVIJET: Internacionalne Prijateljske Vreme: 21:30 Španjolska - Venezuela Koliko će golova biti postignuto? Tip: Više od 4,5 Kvota: 3.50 Kladionica: Bwin FT 5:0 Fudbal SVIJET: Internacionalne Prijateljske Vreme: 21:00 England - Holland - Total Match Goals Under/Over Tip: Over 2.5 Kvota: 2.25 Kladionica: WillHill FT 2:3 Od mene za kraj ovog loseg mjeseca +375 bodova.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 1, 2012 na kojem se forumu igra slijedeci mjesec Quote Share this post Link to post Share on other sites