micha 27 Posted March 1, 2012 A glete ako se već prijavo valjda onda zna da mora odvojiti vremena za natjecanje jer ipak zastupa naš forum!! Tako da pričekajmo i vidimo da li će postavljati!!! Ma postavio je i to prvi. A ja postavio svoj prvi par za ovaj mesec Hokej na ledu Sweden > Division 1 Play Off Vreme: 19:00 Olofströms IK - IF Björklöven Tip: 1 Kvota: 1.85 Kladionica: Unibet Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted March 1, 2012 Iako sam jos pre pocetka uopste ovog natjecanja glasao za flat ulog, sada mislim da je bolje bilo ono sa stake ulogom. nisi jedini Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 1, 2012 A glete ako se već prijavo valjda onda zna da mora odvojiti vremena za natjecanje jer ipak zastupa naš forum!! Tako da pričekajmo i vidimo da li će postavljati!!! mislio sam vise da selektor nema vremena da stalno bude na forumu i da zato vjerovatno nije vidio michine poruke... to neznaci da nema vremena doci pola sata i postaviti parove Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted March 1, 2012 mislio sam vise da selektor nema vremena da stalno bude na forumu i da zato vjerovatno nije vidio michine poruke... to neznaci da nema vremena doci pola sata i postaviti parove Aha ja krivo pretpostavio, ups opet sam počeo misliti ne bu dobro, ahahaha! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 1, 2012 Fudbal SVIJET: Klupske Prijateljske Vreme: 18:00 Brann-Sarpsborg 08 Tip: 3+ Kvota: 1.50 Kladionica: GermaniaSport [br]Broj tipa je 864, 3 i vise gola na utakmici Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 1, 2012 A evo i prvih bodova za naš forum. Mladi Stefan - budućnost kladioničara pogodio svij par - Zimski sportovi SP Bijatlon Vreme: 15:30 Russia - France Najbolje plasirani in Mixed Relay - Ruhpolding (GER) Tip: 1 Kvota: 1.78 Kladionica: Expekt Idemo dalje ! Ovaj mesec je naš! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 1, 2012 Aha ja krivo pretpostavio, ups opet sam počeo misliti ne bu dobro, ahahaha! i ja kad mislim nikad ne ispadne dobro, pogotovo u kladionici Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 1, 2012 Fudbal SVIJET: Klupske Prijateljske Vreme: 18:00 Brann-Sarpsborg 08 Tip: 3+ Kvota: 1.50 Kladionica: GermaniaSport [br]Broj tipa je 864, 3 i vise gola na utakmici Nazalost ljudi daju do 23 minute dva gola i tako zavrsi, tipicno kad igram 3+, a dobro prvi macici se bacaju u vodu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 1, 2012 Nazalost ljudi daju do 23 minute dva gola i tako zavrsi, tipicno kad igram 3+, a dobro prvi macici se bacaju u vodu... Ako smatraš da imaš dobar drugi par odigraj ga i probaj pokriti gubitak, u suprotnom ne igraj ništa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 1, 2012 Ako smatraš da imaš dobar drugi par odigraj ga i probaj pokriti gubitak, u suprotnom ne igraj ništa. Vjeruj mi razmisaljao sam da odigram drugi par ali vjeruj mi ama bas nista nije bilo za odigrati... tako da nisam htjeo da forsiram sa nekim bezveznim parom.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted March 5, 2012 evo, ja sam doma - samo mi recite kako da postavim post - postavio sam jrednog 1.3, pa neznam, da li je bio ok - ne kužim ovo sa potpisom Quote Share this post Link to post Share on other sites