mostovoj 44 Posted March 1, 2012 E to,ali ne mogu da otvorim nalog na unibet jer Srbija nije ponudjena od drzava... Ako je stvarno nemoguce onda pitaj Dwiza mozes li prepustiti nagradu nekome ko ce ti npr. uplatiti taj iznos na Moneybookers. Stavi Hrvatsku, idi linkom preko ovog foruma. Mozes li kasnije promjeniti to? Da ne bude problema kad trebas upisati adresu, a automatski ti stavi Hrvatska. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted March 1, 2012 dobar dan svima i puno srece u novom mjesecu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 1, 2012 Ako je stvarno nemoguce onda pitaj Dwiza mozes li prepustiti nagradu nekome ko ce ti npr. uplatiti taj iznos na Moneybookers. Mozes li kasnije promjeniti to? Da ne bude problema kad trebas upisati adresu, a automatski ti stavi Hrvatska. Ne znam, ja bas sad gledam kod mene , ja sam se regao pre mozda 4 godine i kod mene pise Srbija, ne bi trebalo da nema u u ponudi, nek kontaktira korisnicki servis tj chat sluzbu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 1, 2012 Drugari da vas pitam kako ide sa isplatom nagrada?Nažalost zbog mojeg previda da si jučer skupljao postove iza ponoći, šta se ne obračunava za veljaču, ostao si bez nagrade. Zbog samo tri posta.Ne razumijem u čemu je problem da se ne može svaki dan napisati bar dobro jutro, dobar, dan dobra večer, jer je i takvo piskaranje već odavno postala sprdnja. Vjerujem da će ti ovaj mjesec donijeti više radosti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 1, 2012 Au Milance, pobogu covece Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 1, 2012 E to,ali ne mogu da otvorim nalog na unibet jer Srbija nije ponudjena od drzava... Imas , samo pise: Republic of Serbia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 1, 2012 Imas , samo pise: Republic of Serbia Sad mu je dzaba, Tuto mu oteo nagradu Zezam se, nek se rega za sledeci put da ima spremno korisnicko ime i broj Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted March 1, 2012 Ima li itko koji zicer ...ili barem par od 90 % ? Pozdrav svima i čestitke pobjednicima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 1, 2012 Pozdrav svima i sretno na kladari A mom nadrealisti uspjesan oporavak od sinocnjeg deranja Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted March 1, 2012 Dobro veče..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted March 1, 2012 Au Milance, pobogu covece Ma nema veze,sam sam kriv.Dodjose mi drugari sinoc da pijemo i zaboravi da postujem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 1, 2012 i kao po dobrom starom obicaju bijatlon opet pogodjen al na medjunarodnom takmicenju Dobro vece! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 1, 2012 (edited) Meni se ovaj tenis svidja:(igra se nocas pa se necu sekirati ako promasim) Magdalena Rybarikova - Irina-Camelia Begu tip 1 @3 expekt Edited March 1, 2012 by PERKAN Quote Share this post Link to post Share on other sites