Banega Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Brunsi vode 2-0, a mogao je pasti jos jedan i to sa igracem manje.. Quote
tvicenti Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Brunsi vode 2-0, a mogao je pasti jos jedan i to sa igracem manje.. Ma užas!! Ne kladim se noćas više!! Imam još dva listića u igri ali live ne diram više! Quote
rockytomas Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 moras izvrsiti uplatu od 5 eura da bi ti oni uplatili nagradu al meni nije jasno jel moras uvijek kad dobijes nagradu il je dovoljno samo jednom i onda si miran za sve naredne mjesece ovde samo jednom a na jednom drugom sajtu moras svaki put uplatiti koliko je i dobitak a sto se tice Unibeta ja i ne igram Hazardera jer su losi sa kvotama jedino sto imaju dobar stream Quote
micha Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Sa malim zakašnjenjem - Emire - Srećan Rođendan. Ajd živeli! Quote
rockytomas Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Sa malim zakašnjenjem - Emire - Srećan Rođendan. Ajd živeli! takodje od mene a u Expektu sam ti dao sansu da osvojis peto mesto sto si i uspeo , cestitke Quote
Recommended Posts