Banega Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ma nema veze,sam sam kriv.Dodjose mi drugari sinoc da pijemo i zaboravi da postujem. Onda ti je oprosteno Meni se koliko puta desilo da u H2H zaborav postavitipar kada je najpotrebnije, usled iste situacije Meni se ovaj tenis svidja:(igra se nocas pa se necu sekirati ako promasim) Magdalena Rybarikova - Irina-Camelia Begu tip 1 @3 expekt Dobar tip, isto bih igrao Vredi probati Quote
c4nton4 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Dobar večer. Hvala čestitarima i Sretan Rođendan kolegi, emir1983 Quote
c4nton4 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Slavljeniku sve najbolje!!! Bio si blizu. Trebao si lovit veću kvotu, ionako bi bio najmanje drugi I čestitke nagrađenima http://www.youtube.com/watch?v=0AB306E1n4U Quote
pirlo Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Pozdrav svima! Srecan rodjendan kolegi !Iskrene cestitke nagradjenima !Gde si Del-boj? Quote
Dinno Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Bio si blizu. Trebao si lovit veću kvotu, ionako bi bio najmanje drugi I čestitke nagrađenima http-~~-//www.youtube.com/watch?v=0AB306E1n4U Sve sam ja to vidio drug moj, meni je trebala kvota najmanje 3.00, a da ti postavis vise od 1.50.... isao sma na tu varijantu da ja pogodim, a onda ti moras odigrati nesto i to nesto obavezno pogoditi..... mislim da sam izabrao najbolju i najrealniju varijantu, ali ti si pogodio i svaka cast. Bio si najbolji tokom citavog mjeseca i zasluzeno si prvi Quote
emir1983 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Hvala svima na čestitkama, želim vam sve najbolje privatno ali i na Forumu Quote
Sasa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Hvala svima na čestitkama, želim vam sve najbolje privatno ali i na Forumu Emire Quote
c4nton4 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Sve sam ja to vidio drug moj, meni je trebala kvota najmanje 3.00, a da ti postavis vise od 1.50.... isao sma na tu varijantu da ja pogodim, a onda ti moras odigrati nesto i to nesto obavezno pogoditi..... mislim da sam izabrao najbolju i najrealniju varijantu, ali ti si pogodio i svaka cast. Bio si najbolji tokom citavog mjeseca i zasluzeno si prvi Hvala. Pogodili smo jednak broj tipova Da, bio ti je dobar par. Lako je prošao. Moj je bio malo rizičniji jer nije igrao Toews, a i Blackhawksi su grozni. Al rekoh ako nekog trebaju dobit, dobit će Leafse. I jedva su ih dobili Quote
Recommended Posts