Banega 12 Posted March 1, 2012 op op opaaaaaaaa Hvala svima na čestitkama, želim vam sve najbolje privatno ali i na Forumu Sretan rodjendan i sve najbolje, evo piva Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 1, 2012 Cestitke svim dobitnicima i laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 1, 2012 (edited) Cestitke svim dobitnicima i laku noc Laku noc sad bas gledam u topiku Novi clanovi, vise tvojih pozdrava nego li novih clanova Edited March 1, 2012 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 1, 2012 Ovaj Unibet ima tako glupu ponudu da ja nemam šanse osvojit hazarder Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 1, 2012 (edited) Ovaj Unibet ima tako glupu ponudu da ja nemam šanse osvojit hazarder imal sta veceras da bi se moglo odigrat u NHL? usput da kazem bice Boston - New Jersey na ESPN a ko moze izdrzat do 4 ujutru bice i Vancouver - St Louis Edited March 1, 2012 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 1, 2012 Laku noc sad bas gledam u topiku Novi clanovi, vise tvojih pozdrava nego li novih clanova Di si sotonjaro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 1, 2012 Ovaj Unibet ima tako glupu ponudu da ja nemam šanse osvojit hazarder ja igram malo cisto rekreativno, a nagradu nemam sanse da osvojim, jer il je kvota tamo 2.19 gde je svuda 2.25 ili ponuda preslaba, ili vec neko odigrao. Ni blizu nikad nisam bio osvajanja, mozda samo jedan mesec, a mislim da ce tako biti i u narednim mesecima imal sta veceras da bi se moglo odigrat u NHL? usput da kazem bice Boston - New Jersey na ESPN si sinjore, znam, ja sam stavio na hazardu H1, ali voleo bih da pobede devilsi, jer moj djavolski post je bio malopre Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 1, 2012 imal sta veceras da bi se moglo odigrat u NHL? usput da kazem bice Boston - New Jersey na ESPN a ko moze izdrzat do 4 ujutru bice i Vancouver - St Louis Nisam gledao ponudu hokeja za danas. Što te vuče da odigraš? ja igram malo cisto rekreativno, a nagradu nemam sanse da osvojim, jer il je kvota tamo 2.19 gde je svuda 2.25 ili ponuda preslaba, ili vec neko odigrao. Ni blizu nikad nisam bio osvajanja, mozda samo jedan mesec, a mislim da ce tako biti i u narednim mesecima si sinjore, znam, ja sam stavio na hazardu H1, ali voleo bih da pobede devilsi, jer moj djavolski post je bio malopre E, a zašto ovaj šejtan ima dvije dlake na glavi između rogova? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 1, 2012 Di si sotonjaro evo ga Sotona, otisao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 1, 2012 Nisam gledao ponudu hokeja za danas. Što te vuče da odigraš? E, a zašto ovaj šejtan ima dvije dlake na glavi između rogova? a nemam pojma zato i pitam... nekakvi su ludi parovi... ko svi su favoriti tipa Boston, Filadelfija, San Jose ili Vancouver al nisu toliki koliko je mala kvota na njih... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 1, 2012 Cantona, jesi pravio kad uplate u Expektu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 1, 2012 mozda probat neko izenandjenje na Carolinu Columbus i St Louis Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 1, 2012 a nemam pojma zato i pitam... nekakvi su ludi parovi... ko svi su favoriti tipa Boston, Filadelfija, San Jose ili Vancouver al nisu toliki koliko je mala kvota na njih... Bez obzira na kvote, tu vrijedi jedino odigrat Sharkse. Jedino to sigurno prolazi Cantona, jesi pravio kad uplate u Expektu? Jesam. Prije preko deviznog Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 1, 2012 Bez obzira na kvote, tu vrijedi jedino odigrat Sharkse. Jedino to sigurno prolazi Jesam. Prije preko deviznog da ti mogu uplatiti nagradu, sad su nova pravila za expekt. evo primera sa hazarda, j+hteo sam da stavim Verdaska, ali u Unibetu kofa 2.15, dok recimo u bet365 ima lepo po 2.20 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 1, 2012 da ti mogu uplatiti nagradu, sad su nova pravila za expekt. evo primera sa hazarda, j+hteo sam da stavim Verdaska, ali u Unibetu kofa 2.15, dok recimo u bet365 ima lepo po 2.20 Ja što god da tražim kvote su im sranje. Smeće od klade. Toliko se iznerviram da postavim neku glupost na kraju u to natjecanje Quote Share this post Link to post Share on other sites