tvicenti 7 Posted March 1, 2012 pozdrav sve se nešto mislim opaliti ovu guaratinguetu 1. pol 2 Ja igrao više od 2,5 golova kad je tačaj naraso na 2.4, ali izgleda da tu nema baš kruha kod njih! Ja igrao više od 2,5 golova kad je tačaj naraso na 2.4, ali izgleda da tu nema baš kruha kod njih! taman sam napisao i sao paulo poveo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted March 1, 2012 Ja igrao više od 2,5 golova kad je tačaj naraso na 2.4, ali izgleda da tu nema baš kruha kod njih! izgleda da će biti , pušing 3 eura Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 1, 2012 izgleda da će biti , pušing 3 eura nije ti ni prvi a ni zadnji put Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted March 1, 2012 (edited) nije ti ni prvi a ni zadnji put ma jućer sam pogodio tri duje na reprezentacije ,danas onu prijateljsku pa su mi narasla krila ...čini mi se da ću ih morati skresati Edited March 1, 2012 by fora Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 1, 2012 ma jućer sam pogodio tri duje na reprezentacije ,danas onu prijateljsku pa su mi narasla krila ...čini mi se da ću ih morati skresati uuhh to mi je najgore, kad pogodim dva tri puta zaredom pa pomislim joj jest ova kladionica lagana za pogodit i onda navalim igrat a ono nista narednih deset igranja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 1, 2012 Ja pustio sad na tv-u neki film sa bruce lee-om, legenda, samo se cuje aooooo ooo aooooo, tj dok on samara,haha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 1, 2012 Ja pustio sad na tv-u neki film sa bruce lee-om, legenda, samo se cuje aooooo ooo aooooo, tj dok on samara,haha cuje li se kad kosti pucaju, to mi je najjace Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted March 1, 2012 uuhh to mi je najgore, kad pogodim dva tri puta zaredom pa pomislim joj jest ova kladionica lagana za pogodit i onda navalim igrat a ono nista narednih deset igranja sportskim riječnikom rečeno: preforsirali smo se Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 1, 2012 cuje li se kad kosti pucaju, to mi je najjace Cuje se sve kad muvu udari u letu cuje se tup udarac, haha Idem sad probati postaviti skriptu u natjecanje preko moba pisem. Majku mu, ne mogu postati smajlice a sve lepo vidim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted March 1, 2012 Ja pustio sad na tv-u neki film sa bruce lee-om, legenda, samo se cuje aooooo ooo aooooo, tj dok on samara,haha najjači je kad poliže krv jesi li znao da je bio toliko brz da su filmovi morali biti usporeni kako bi mu se vidjeli svi pokreti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 1, 2012 najjači je kad poliže krv jesi li znao da je bio toliko brz da su filmovi morali biti usporeni kako bi mu se vidjeli svi pokreti Jeste bio brz ko vetar, al jeben bio za kamere, hehe Nego uspe ja da postavim skriptu preko moba, jedva ali sljaka.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 1, 2012 sportskim riječnikom rečeno: preforsirali smo se ili ti ga izgorili smo u zelji za pobjedom Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted March 1, 2012 Nego uspe ja da postavim skriptu preko moba, jedva ali sljaka.... bravo ti btw da li da odmah večeras ispunimo potreban broj postova ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 1, 2012 ili ti ga izgorili smo u zelji za pobjedom Mora sistemom da se igra nema druge, sve ostalo pre ili kasnije minus. Il ako imas toliko znanja i srece onda i ne moras... Dobi verdasko almagra, o tom ja govorim u hazardu, tesko igrati samo u unibetu uz uslov 2.2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 1, 2012 bravo ti btw da li da odmah večeras ispunimo potreban broj postova ? od viska glava ne boli osim ako igras remija sa kartama ja cekam ovaj hokej na ESPN Quote Share this post Link to post Share on other sites