micha 27 Posted March 3, 2012 Izmena: Izlazi - selektor3 Ulazi - Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 3, 2012 Dan započinjemo sa dobiti od +97,00. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 3, 2012 idemoooooooo po pobedu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 3, 2012 micha zašto se ne držiš dogovora? Rekli smo da ćemo postavljati tjedan dana samo 1 par, a sa drugim pokrivati eventualni gubitak. Ti danas postavio odmah dva para. Neka ti bude sa srećom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 3, 2012 Znam , ali nisam mogao da se odlučim za jedan, a počinju skoro u isto vreme. Nadam se da nisam pogrešio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 3, 2012 ja cu postaviti drugi par bijatlon je ovih dana a i danas mi je prvi par prosao stoga ne sumnjam ni u drugi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 3, 2012 ja cu postaviti drugi par bijatlon je ovih dana a i danas mi je prvi par prosao stoga ne sumnjam ni u drugiTo se zove nedisciplina klađenja.Radiš račun bez krčmara. Neka je i tebi sa srećom drugi par. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 3, 2012 To se zove nedisciplina klađenja. Radiš račun bez krčmara. Neka je i tebi sa srećom drugi par. nemoram ja postaviti ako necete nego asmo kazem zbog foruma a ja bijatlon rijetko masim zbog toga mi je nije nista zbog licne koristi ozbiljno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 3, 2012 nemoram ja postaviti ako necete nego asmo kazem zbog foruma a ja bijatlon rijetko masim zbog toga mi je nije nista zbog licne koristi ozbiljnoSvaki natjecatelj se bori za sebe i za forum. Prijedlog je bio da idemo tjedan dana sa jednim parom, a promašaj ispravljamo s drugim.Ukoliko imaš osjećaj 'feeling' da će ti proći i drugi par, a ti ga postavi. Nitko ti ne brani. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 3, 2012 Svaki natjecatelj se bori za sebe i za forum. Prijedlog je bio da idemo tjedan dana sa jednim parom, a promašaj ispravljamo s drugim. Ukoliko imaš osjećaj 'feeling' da će ti proći i drugi par, a ti ga postavi. Nitko ti ne brani. haj oprostit cemo im posto je vikend i ima dosta parova pa je tesko izabrat samo jedan par kad imas osjecaj da bi jos neki mogo proci... ja sam htio postavit i KP na Kaiselautern al nisam htio zbog dogovora o jednom paru al jedva sam se odlucio sta odigrat izmedju njega i 1X na QPR Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 3, 2012 i kao sto sam rekao drugi bijatlon takodje proso!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 3, 2012 Znam , ali nisam mogao da se odlučim za jedan, a počinju skoro u isto vreme. Nadam se da nisam pogrešio. Ipak sam imao dobar osećaj. Prošla oba Fudbal Bugarska 1.liga Vreme: 14:30 Bote - Slavia Sofia Tip: 2 Kvota: 2.20 Kladionica: MeridianFT FT: 0:1 iFudbal Albanija Superliga Vreme: 14:00 Bulish Balsh v Laci Tip: Bulish Balsh Kvota: 1,72 Kladionica: Bet365T: FT: 3:0 +192 boda od mene za danas. haj oprostit cemo im .... Nadam se da je oprošteno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 3, 2012 od mene +110 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 3, 2012 Odličan posao za danas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 3, 2012 od mene +60 Quote Share this post Link to post Share on other sites