Bunka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Moram smisliti neki novi pozdrav, ovo dobar dan vise prelazi u... Quote
roberth Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Dobro jutro!! Koja je to liga?? 1. slovenska odbojkarska liga i igra se u mojoj Murski Soboti......Čista dvojka je ovo!!!Pisat ću analizu jer znam što se događa u Galexovom klubu!! Quote
baptista Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 1. slovenska odbojkarska liga i igra se u mojoj Murski Soboti......Čista dvojka je ovo!!!Pisat ću analizu jer znam što se događa u Galexovom klubu!! Poslušah te,odigrao to City i Lokeren-Westerlo 1(gostima fali navodno više od pola ekipe) za nešto veći ulog!! Quote
milance23 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ahaha ha ha ha aaaaaaaaaa, umro sam http-~~-//www.youtube.com/watch?v=nAxBWcNTgns&feature=relmfu Kakav car. Poslušah te,odigrao to City i Lokeren-Westerlo 1(gostima fali navodno više od pola ekipe) za nešto veći ulog!! I ja se mislim da uplatim na Lokeren singl na veci ulog,Westerlo ima hendikep od 15 igraca od cega su 7 prvotimaca.. Quote
Nadrealista Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Poslušah te,odigrao to City i Lokeren-Westerlo 1(gostima fali navodno više od pola ekipe) za nešto veći ulog!! posluso sam i ja... ako mu se bude stucalo nek zna zbog cega je Quote
emir1983 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Vedad Ibišević i Kuzmanović zabili golove za vodstvo Stuttgarta Quote
Recommended Posts