Jump to content

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:tzare: :tzare:

Hvala prijatelju za ovo,City dobio,Lokeren vodi 3-0!! :icon_surprised:

:icon_surprised::icon_surprised: veliko hvala na odlicnim prijedlozima koji su ubjedljivo prosli bez trunke znojenja i nerviranja :77tooth: i ubuduce slobodno pisite ovakve i slicne informacije i prijedloge :48thumbsup:

Posted

:icon_surprised::icon_surprised: veliko hvala na odlicnim prijedlozima koji su ubjedljivo prosli bez trunke znojenja i nerviranja :77tooth: i ubuduce slobodno pisite ovakve i slicne informacije i prijedloge :48thumbsup:

nema problema,ja kad god imam korisne info uvijek podjelim ovdje u kafanu.. :icon_neutral:

Posted

sreca pa si zakasnio jer si baksuz pa mozda i ne bi prosle da si ih odigro :77tooth::48thumbsup:

hehe vrlo moguce.... mada me dobro krenulo ovaj mjesec, a nisam bio los ni prosli, pa mozda i ne bi izbaksuzirao parove :icon_biggrin:

Posted

hehe vrlo moguce.... mada me dobro krenulo ovaj mjesec, a nisam bio los ni prosli, pa mozda i ne bi izbaksuzirao parove :icon_biggrin:

e onda cesce posjecuj kafanu a manje pitaj svog Almirica za savjete :icon_biggrin:

Posted

e onda cesce posjecuj kafanu a manje pitaj svog Almirica za savjete :icon_biggrin:

Njega ne pitam, sam se nudi sa savjetima, koji su katastrofalni :77tooth:

Posted

bajern, lion, partizan, marsej, celzi, lil, monpelje, sad jos i juve...

pozdrav , ja sam izbegao sve osim Partizana na jednom a na drugom Juventus ali u principu nije bio los dan

gledao Sevilju - Atletiko i zaboravio da tipujem u Mtf a vidim i Crni isto , cekali jedan na drugog izgleda i na kraju zakasnili oboje :77tooth: