stefan97czv 1 Posted March 4, 2012 Ne kontam te dijete drago ciime se ti zamaras Je li to u sklopu sexualnog odgoja? ni ne trebas da kontas! volim istoriju tako da je normalno i da politiku pomalo pratim Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted March 4, 2012 Ovaj Inter je dno dna!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 4, 2012 ni ne trebas da kontas! volim istoriju tako da je normalno i da politiku pomalo pratim Jedno je istorija, a jedno je aktuelna politika..... meni to nije normalno, al eto...... Ovaj Inter je dno dna!! ma kakav Inter, ni pomislio nisam da ga odigram.... dno dna Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 4, 2012 Bryant zabio 18 koševa u 1. četvrtini protiv Miamia. Sta mislite jel dobija ovo Inter veceras? Da, Inter dobiva porciju većeras. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 4, 2012 laku noc Laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted March 4, 2012 Inter ipak uzeo bod... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 4, 2012 Inter ipak uzeo bod... Dobro za sve koji su imali 1X Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted March 4, 2012 A ne mogu vjerovati odigram čistu 2 protiv Intera i sve ide kako treba i nekim čudom oni uspio odigrati X ! joooooooj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted March 4, 2012 Dobro vece svima.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 4, 2012 (edited) kako sam sracuno izgleda da smoo prvi na MTF 1.BetClub +991 2.Kinfa + 545 3.Sigurica -5 4.Kladinicar -30 5.Supertip -240 6.BestEuroBets -825 Edited March 4, 2012 by stefan97czv Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 4, 2012 danas tri listica down na po jednom paru Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted March 4, 2012 Ovaj Inter je dno dna!! Ranieri je dno dna,zasto li i dalje bacam pare na njih nije mi jasno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 4, 2012 Ranieri je dno dna,zasto li i dalje bacam pare na njih nije mi jasno... i ja se to pitam al suprotno, zasto ne ulazem pare protiv njih i celzija kad su kvote uvijek preko 3.00 i oni uvijek gube il odigraju nerjeseno... da sam bar dvoznake igro gdje bi mi bio kraj Quote Share this post Link to post Share on other sites