singidunumac 0 Posted March 6, 2012 Troa 1x, Celzi 2, Pescara mozda 1, Empoli x2, Monaco X2, meni je to uzi izbor pa videcu jos ima vremena... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 6, 2012 Prati li iko polo sport? Odlucio sam da se kladim na dogadjaje iz tog sporta.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 6, 2012 - U derbiju 20. kola Prve HNL Dinamo je u dvoboju protiv Osijeka u Maksimiru bodrilo samo 2.000 navijača... A prvu prolećnu utakmicu Crvene zvezde na "Marakani" protiv Spartaka iz Subotice gledalo je uživo čak 41.250 navijača - stoji u kratkoj analizi hrvatskog sajta dnevnik.hr pod naslovom "Na prvaku Dinamu šaka ljudi, a na gubitničkoj Zvezdi pogodite koliko?". Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted March 6, 2012 Prati li iko polo sport? Odlucio sam da se kladim na dogadjaje iz tog sporta.... Odavno ja to gledam, samo jos da pravila pohvatam... :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted March 6, 2012 - U derbiju 20. kola Prve HNL Dinamo je u dvoboju protiv Osijeka u Maksimiru bodrilo samo 2.000 navijača... A prvu prolećnu utakmicu Crvene zvezde na "Marakani" protiv Spartaka iz Subotice gledalo je uživo čak 41.250 navijača - stoji u kratkoj analizi hrvatskog sajta dnevnik.hr pod naslovom "Na prvaku Dinamu šaka ljudi, a na gubitničkoj Zvezdi pogodite koliko?". Zato čitava Hrvatska na dinamu pare diže na kladionici zadnjih 10 godina, u eurokupovima gube sa hendikepom, domaće sve dobijaju 1 razlike, gube na Poljudu svake sezone... pa kad se sve zna nije zanimljivo uživo gledati... :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 6, 2012 halo zagrebcani moze li Medvescak danas dobiti Klagenfurta... zadnjih pet utakmica su ih dobijali Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 6, 2012 - U derbiju 20. kola Prve HNL Dinamo je u dvoboju protiv Osijeka u Maksimiru bodrilo samo 2.000 navijača... A prvu prolećnu utakmicu Crvene zvezde na "Marakani" protiv Spartaka iz Subotice gledalo je uživo čak 41.250 navijača - stoji u kratkoj analizi hrvatskog sajta dnevnik.hr pod naslovom "Na prvaku Dinamu šaka ljudi, a na gubitničkoj Zvezdi pogodite koliko?". Uz dopunu da je ulaz na Marakanu bio BESPLATAN Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 6, 2012 Uz dopunu da je ulaz na Marakanu bio BESPLATAN uz dopunu da kad nije besp. ulaz prosecna gledanost zvezde je 20000 a partizana i ostalih do 10000 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted March 6, 2012 uz dopunu da kad nije besp. ulaz prosecna gledanost zvezde je 20000 a partizana i ostalih do 10000 Mora da ti je zivot zbog toga puno vedriji. Ipak je to 10 000 razloga vise... Quote Share this post Link to post Share on other sites