hsammer 2 Posted March 6, 2012 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=0Qqd6T_A9LY Toliko se puta ponovila u kojekakvim najavama, ali stvarno mocno zvuci.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted March 6, 2012 Dobro veče..... Tek sada došao kuči s posla(danas radio 12 sata) i prvo na biatlonski link zbog Birnbachera(4.mjesto) i gledam Jakova Faka...... Pa on je SVJETSKI PRVAK!!!! Svaka njemu čast.....Bravo Jakov!!! :icon_razz: Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 6, 2012 Dobro veče..... Tek sada došao kuči s posla(danas radio 12 sata) i prvo na biatlonski link zbog Birnbachera(4.mjesto) i gledam Jakova Faka...... Pa on je SVJETSKI PRVAK!!!! Svaka njemu čast.....Bravo Jakov!!! :icon_razz: kvota za maks bet bila 2.30 duel on i Boe ja stavio na njega na Hadrazeru stvarno je fenomenalno puco i sreca sto su Martan Furkad i Emil Hegle Svendsen lose pucali a jesi vidio 3 Sukupa Birnbaher ponovo osto bez medalje i mene zamalo pborio u Expektu [rptov Pajfera ga igro i pred zadnje gadjanje pajfer imo 30sek prednosti i Pajfer promasi 2 puta a ovaj jednom i i to pogodim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted March 6, 2012 Pozdrav do sutra... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted March 6, 2012 kvota za maks bet bila 2.30 duel on i Boe ja stavio na njega na Hadrazeru stvarno je fenomenalno puco i sreca sto su Martan Furkad i Emil Hegle Svendsen lose pucali a jesi vidio 3 Sukupa Birnbaher ponovo osto bez medalje i mene zamalo pborio u Expektu [rptov Pajfera ga igro i pred zadnje gadjanje pajfer imo 30sek prednosti i Pajfer promasi 2 puta a ovaj jednom i i to pogodim Za mene je bitno,da sam pogodio tip u natjecanjima....Birnbacher medju 10 - a na kraju 4.!!Ali Fakov Jak PRVI i još jedan Slovenac Klemen Bauer čak PETI!!!Pa ovo je SUPER!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted March 6, 2012 kvota za maks bet bila 2.30 duel on i Boe ja stavio na njega na Hadrazeru stvarno je fenomenalno puco i sreca sto su Martan Furkad i Emil Hegle Svendsen lose pucali a jesi vidio 3 Sukupa Birnbaher ponovo osto bez medalje i mene zamalo pborio u Expektu [rptov Pajfera ga igro i pred zadnje gadjanje pajfer imo 30sek prednosti i Pajfer promasi 2 puta a ovaj jednom i i to pogodim kakav crni Birnbaher, loše je gađao i ne sviđa mi se njegova taktita pucanja i izmjena ...vece! Arsenal ide na 3-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted March 6, 2012 Arsenal na poluvremenu vec ima 3-0... Svaka cast! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted March 6, 2012 Arsenal na poluvremenu vec ima 3-0... Svaka cast! a ja igrao tačan rezultat na poluvremenu 4-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted March 6, 2012 a ja igrao tačan rezultat na poluvremenu 4-0 Zezas se..??? A kad su dali vec 3, mogli su onda i jos jedan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 6, 2012 Video tučnjave na ledu : http://www.index.hr/sport/clanak/video-kafanske-tucnjave-u-ledenoj-zasjenile-medvescakov-poraz-od-kaca/602848.aspx Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 6, 2012 Laku noc svima Koliko vas ima Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 6, 2012 stanje posle 06.03.2012. dana na MTF Forumsko: 1.Bet Klub +1023 2.Kinfa +495 3.Kladinicar.8forum -130 4.Sigurica Tip -225 5.BestEuroBets -439 6.SuperTip -440 Quote Share this post Link to post Share on other sites