micha 27 Posted March 7, 2012 !ljudi dobri , dan Dobar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 7, 2012 dobar dan evo usput prijedlog za bijatlon ko oce da isprati Darija Domraceva-Tora Berger 1 1.50 max bet ma ja bi ispratio jer vidim da te ide taj biatlon al koliki sam peh ovaj mjesec imam osjecaj da ne bi proslo Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 7, 2012 Da provjerim jel ovo funkcionira. Dva sata nema posta u kafani. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 7, 2012 Da provjerim jel ovo funkcionira. Dva sata nema posta u kafani. radi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 7, 2012 (edited) ma ja bi ispratio jer vidim da te ide taj biatlon al koliki sam peh ovaj mjesec imam osjecaj da ne bi proslo 4 od 4 bijatlon danaaaaas! Edited March 7, 2012 by stefan97czv Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 7, 2012 http://www.telegraf.rs/sport/71828-istrazivanje-41-beogradana-navija-za-zvezdu-21-za-partizan PA ZAR SKORO DUPLO VISE NAS IMA!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted March 7, 2012 I tako pocinje jos jedno vece Lige prvaka! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 7, 2012 jah derneka u kafanu Quote Share this post Link to post Share on other sites