sportandlove 3 Posted March 9, 2012 dobro jutro!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted March 9, 2012 (edited) jučer sam izbjega nogomet (osim atletica) i svejedno sam uspio pasti jedan list...glupi bogomolov sruši tripl. Al dobro, glavno da je pozitiva edit:sad čekam da supersport izbaci under over na žene u indian wellsu edit edit: Azarenka 17,5, Radwanska 18,5, Li 20,5, sve gađam under, moj list za danas gotov Edited March 9, 2012 by mystery023 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 9, 2012 Jutarnji pozdrav društvu! Uspjeha i danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted March 9, 2012 dobro jutro!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted March 9, 2012 sportski ljubavniče, koliko si ti siguran u berloqa? vidim da si ga igrao i na natjecanju i u listićima, Za clay challengere su mi underi i hendikepi na njega glavni izvor profita, ali ga redovito izbjegavam na hardu. To pitam jer mi fali jedan za drugi tripl a stvarno nean pojma što bi stavija Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted March 9, 2012 Dobar dan kockari srecno danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 9, 2012 Dobar dan i od mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 9, 2012 sportski ljubavniče, koliko si ti siguran u berloqa? vidim da si ga igrao i na natjecanju i u listićima, Za clay challengere su mi underi i hendikepi na njega glavni izvor profita, ali ga redovito izbjegavam na hardu. To pitam jer mi fali jedan za drugi tripl a stvarno nean pojma što bi stavija ja ti imam bijatlon ako hoces vidi najbolje do sad moje ucinke bijatlona pa reci ako oces da popunis to trece mjesto za trip Quote Share this post Link to post Share on other sites