PERKAN 18 Posted March 9, 2012 Dobar dan,pun pogodak Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 9, 2012 ima li neko nalog na poker starsu??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 9, 2012 trpaju balkanci i u dalekom singapuru http://www.rezultati.com/utakmica/bZZ12sjQ/#detalji-utakmice Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 9, 2012 Pozdrav svima. Napokon završio radni tjedan, sada slijedi odmor... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted March 9, 2012 Osecam danas cu dobiti 100000 eura! :D Osecam danas cu dobiti 100000 eura! :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted March 9, 2012 ja ti imam bijatlon ako hoces vidi najbolje do sad moje ucinke bijatlona pa reci ako oces da popunis to trece mjesto za trip već sam bio našao treći (a i četvri), a i biatlona nema u supersportu, online ću tek večeras uplaćivat. ali da, vidim da ti ide to, sigurno ću ti tu i tamo maznuti koji par ima li neko nalog na poker starsu??? mislim da imam ja. samo se triban sitit usernamea i passworda Osecam danas cu dobiti 100000 eura! :D Osecam danas cu dobiti 100000 eura! :D Zašto tako skromno, ja ti želim bar još jednu nulu na toj cifri Dobra večer ljudi i ostali, da se javim prije nego što se odjavim Quote Share this post Link to post Share on other sites