roberth 15 Posted March 10, 2012 Dobro jutro dobro jutro.....ti kavu piješ??? ja moram pitati našu Marinu za kavu...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted March 10, 2012 Moj prijedlog za danas : Biatlon - Norveška : Ukrajina TIP 1 (napisao analizu na ovom forumu)..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted March 10, 2012 dobro jutro uz jutarnju Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted March 10, 2012 Moj prijedlog za danas : Biatlon - Norveška : Ukrajina TIP 1 (napisao analizu na ovom forumu)..... Prepisao,pridodajem još i Bayern ovdje i nadam se da će biti uspješno ko zadnji put.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 10, 2012 dobro jutro.....ti kavu piješ??? ja moram pitati našu Marinu za kavu...... Nasu Marinu? Zasto je onda uvijek kod tebe Pozdravi Ivancanku i dobar dan svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted March 10, 2012 jutar ljudi i ostali. kradem biatlon, pijem kavu, idem analizirat tenis. možda imalo ostaloga. srića pa sam maznuo berlocqa jučer pa se pozitiva nastavlja. drugi izbor za napunit tripl je bio hendi ili over na jarrka, a to ne bi prošlo Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 10, 2012 haugh Prepisao,pridodajem još i Bayern ovdje i nadam se da će biti uspješno ko zadnji put.. Kud na Bayern, nemoj da ispadne da si džabe digao hipoteku na kuću Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 10, 2012 Pozdrav društvu! Upješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted March 10, 2012 Prepisao,pridodajem još i Bayern ovdje i nadam se da će biti uspješno ko zadnji put.. Srecno Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted March 10, 2012 Dobar dan kockari, srecno svima danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted March 10, 2012 (edited) kvalitetna ponuda danas, sad gledam kako na 2-3 lista rasporediti obadvi borrusie, real (ili over), porto, under na chelsea, hajduk (2.00 na hajduk doma mi je previše za propustiti ali mislim da ću ga odigrati tek kad vidim oće li dinamo pustit lučkom), zadar mi smrdi na under 1,5 jer nema tko dati gol ni kod njih ni kod intera, braga porto i bayern su mi premale kvote, moožda portugalci kao fixevi u nekom kombiju, Toliko od nogometa. Od tenisa me vuče nishikori, kanepi, hendiji na berdiha, stosur, wozniacki... i mislim da je to to. Ostale sportove nisam ni stigao pogledati jer sam ostao bez kave, sad je kriizaaaa Sad vidim da i moja Simona sisa igra. Ići će i ona 2:0 negdi čisto po feelingu, ono što sam vidio u prošlom kolu pokazuje da pomalo nalazi onu udaračku formu koju je imala prošle sezone u isto vrime Edited March 10, 2012 by mystery023 Quote Share this post Link to post Share on other sites