micha 27 Posted March 11, 2012 Za kratko smo prešli na drugu poziciju. Nadam se već sutra se vraćamo na prvo mesto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 11, 2012 Hokej na ledu AUSTRIJA: EBEL - Playoff Vreme: 17:30 Medvescak Zagreb - Klagenfurt, Additional Game Totals Tip: Under 6.5 Kvota: 1.57 Kladionica: Bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 11, 2012 A od mene za danas : Fudbal Urugvaj Clausura Vreme: 21:00 RiverPlM-Mon.Wanderers Tip: 1 Kvota: 1.90 Kladionica: SuperSport Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 11, 2012 Hokej na ledu AUSTRIJA: EBEL - Playoff Vreme: 17:30 Medvescak Zagreb - Klagenfurt, Additional Game Totals Tip: Under 6.5 Kvota: 1.57 Kladionica: Bet365 FT 3:2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 11, 2012 Stefan97 i selektro3 danas štrajkaju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 11, 2012 selektor se jednom zalio da vikendom vodi djecu na takmicenja kao trener pa nema vremena za forum i kladionicu, neznam jel i danas takav slucaj... a stefan je uvijek bio redovan, sta li mu je danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 11, 2012 selektor se jednom zalio da vikendom vodi djecu na takmicenja kao trener pa nema vremena za forum i kladionicu, neznam jel i danas takav slucaj... a stefan je uvijek bio redovan, sta li mu je danasAko je tako sa selektorom onda neka to i kaže pa da vikendom igra zamjena, a on preko tjedna. Također i stefan neka se izjasni ako ima kakav problem da se na vrijeme riješi.Kapetane kontaktiraj 'izgubljene sinove' za drugi tjedan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 11, 2012 Ako je tako sa selektorom onda neka to i kaže pa da vikendom igra zamjena, a on preko tjedna. Također i stefan neka se izjasni ako ima kakav problem da se na vrijeme riješi. Kapetane kontaktiraj 'izgubljene sinove' za drugi tjedan. neka u narednih sedam dana bude umjesto mene zamjena mislim da me je stalo malo pa nebih da nam kvarim situaciju a red je i da SEF malo zaigra! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 12, 2012 neka u narednih sedam dana bude umjesto mene zamjena mislim da me je stalo malo pa nebih da nam kvarim situaciju a red je i da SEF malo zaigra! U redu je. Izvršena je izmena, ali niko ne garantuje da koliko će dana biti. Izlazi - stefan97czv Ulazi - Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites