Jump to content

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Koja sramota od ove EBEL lige, pa suci kradu Medvede da je to strašno i neviđeno! Mislim da bi trebali što prije istupiti i uči u neku drugu ligu jer ovo je sramota!

Posted

..a loše će i završiti,jbg malo me pohlepa obuzela i odmah kazna!! :icon_cool:

Benfica je dobila, a Montpellier samo sto ga ne zabije, gol visi u zraku.... mislim da ce ti tiket proci :48thumbsup:

Posted

Naprijed UTD. Ovaj City je smjesa umišljenih govana, od njih se nema što očekivat nego da nikad ne iskoriste svoj potencijal. Nije sve u neumjerenom trošenju šuške

vestacka ekipa , mene zezli X2 u ligi evrope sa sportingom otad vise na moj tiket tesko ce uci
Posted

Montpellier 2-0,mislim da je ovo točka na i ovog fantastičnog vikenda!! :icon_neutral:

svaka cast na dobitcima al jos ti vise skidam kapu na onolike uloge bez obzira sto su male i sigurne kvote :48thumbsup:

Posted

svaka cast na dobitcima al jos ti vise skidam kapu na onolike uloge bez obzira sto su male i sigurne kvote :48thumbsup:

Nešto imam love u zadnje vrijeme pa si mogu dopustiti takve egzibicije..To je uglavnom tako kad imaš onda se samo množi kad nemaš onda se isto množi ali minus!! :icon_biggrin:

za dobitak mi osto under 2.5 na montpellier i sjebase me u 90-toj minuti :icon_redface:

I to neki sumnjivi penal.. :icon_eek:

Posted

Nešto imam love u zadnje vrijeme pa si mogu dopustiti takve egzibicije..To je uglavnom tako kad imaš onda se samo množi kad nemaš onda se isto množi ali minus!! :icon_biggrin:

da znas da si u pravu meni u januaru sve islo i mnozilo se samo takou plus a u februaru samo se mnozio minus
Posted

da znas da si u pravu meni u januaru sve islo i mnozilo se samo takou plus a u februaru samo se mnozio minus

..a svi mi koji se kladimo masu godina znamo o čem se radi,dugoročno je to u biti sigurno minus,ali ako i druge stvari gledaš dugoročno sve je minus,dal pojedeš,popiješ kupiš neku glupost..uvijek ispari to je sigurno!!

Posted

..a svi mi koji se kladimo masu godina znamo o čem se radi,dugoročno je to u biti sigurno minus,ali ako i druge stvari gledaš dugoročno sve je minus,dal pojedeš,popiješ kupiš neku glupost..uvijek ispari to je sigurno!!

ma jedino se tako i moze nesto zaraditi na kladionici... dva tri para na sigurnije kvote i veci ulog... sve ostalo je danas dobijes pa narednih 10 dana to potrosis jer nista nemozes pogodit

Posted

a sta je sa tvojim mrtvim bilbaom... mrtvi da mrtviji nemogu bit :77tooth:

vidiš da nisu mrtvi :77tooth:

trebao si se kladiti da daju gol ,to je bila sigurna kvota :icon_neutral: