baptista 19 Posted March 11, 2012 Benfika je lose startala.. ..a loše će i završiti,jbg malo me pohlepa obuzela i odmah kazna!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted March 11, 2012 Koja sramota od ove EBEL lige, pa suci kradu Medvede da je to strašno i neviđeno! Mislim da bi trebali što prije istupiti i uči u neku drugu ligu jer ovo je sramota! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 11, 2012 ..a loše će i završiti,jbg malo me pohlepa obuzela i odmah kazna!! Benfica je dobila, a Montpellier samo sto ga ne zabije, gol visi u zraku.... mislim da ce ti tiket proci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 11, 2012 Benfica je dobila, a Montpellier samo sto ga ne zabije, gol visi u zraku.... mislim da ce ti tiket proci a sta je sa tvojim mrtvim bilbaom... mrtvi da mrtviji nemogu bit Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted March 11, 2012 Naprijed UTD. Ovaj City je smjesa umišljenih govana, od njih se nema što očekivat nego da nikad ne iskoriste svoj potencijal. Nije sve u neumjerenom trošenju šuške vestacka ekipa , mene zezli X2 u ligi evrope sa sportingom otad vise na moj tiket tesko ce uci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 11, 2012 to je talent!!! http://www.bitoffun....er-crusher.html haj stisni pa stavi glavu izmedju kad se seksas sa njom Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted March 11, 2012 Montpellier 2-0,mislim da je ovo točka na i ovog fantastičnog vikenda!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted March 11, 2012 danas prilicno dobri rezultati , Osasuna dosla 3+ a kvota bila odlicna tu ce cak mozda pasti jos koji jos Boca kad bi dosla i to iz X-1 bilo bi extra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 11, 2012 Montpellier 2-0,mislim da je ovo točka na i ovog fantastičnog vikenda!! svaka cast na dobitcima al jos ti vise skidam kapu na onolike uloge bez obzira sto su male i sigurne kvote Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 11, 2012 za dobitak mi osto under 2.5 na montpellier i sjebase me u 90-toj minuti Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted March 11, 2012 svaka cast na dobitcima al jos ti vise skidam kapu na onolike uloge bez obzira sto su male i sigurne kvote Nešto imam love u zadnje vrijeme pa si mogu dopustiti takve egzibicije..To je uglavnom tako kad imaš onda se samo množi kad nemaš onda se isto množi ali minus!! za dobitak mi osto under 2.5 na montpellier i sjebase me u 90-toj minuti I to neki sumnjivi penal.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted March 11, 2012 Nešto imam love u zadnje vrijeme pa si mogu dopustiti takve egzibicije..To je uglavnom tako kad imaš onda se samo množi kad nemaš onda se isto množi ali minus!! da znas da si u pravu meni u januaru sve islo i mnozilo se samo takou plus a u februaru samo se mnozio minus Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted March 11, 2012 da znas da si u pravu meni u januaru sve islo i mnozilo se samo takou plus a u februaru samo se mnozio minus ..a svi mi koji se kladimo masu godina znamo o čem se radi,dugoročno je to u biti sigurno minus,ali ako i druge stvari gledaš dugoročno sve je minus,dal pojedeš,popiješ kupiš neku glupost..uvijek ispari to je sigurno!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 11, 2012 ..a svi mi koji se kladimo masu godina znamo o čem se radi,dugoročno je to u biti sigurno minus,ali ako i druge stvari gledaš dugoročno sve je minus,dal pojedeš,popiješ kupiš neku glupost..uvijek ispari to je sigurno!! ma jedino se tako i moze nesto zaraditi na kladionici... dva tri para na sigurnije kvote i veci ulog... sve ostalo je danas dobijes pa narednih 10 dana to potrosis jer nista nemozes pogodit Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted March 11, 2012 a sta je sa tvojim mrtvim bilbaom... mrtvi da mrtviji nemogu bit vidiš da nisu mrtvi trebao si se kladiti da daju gol ,to je bila sigurna kvota Quote Share this post Link to post Share on other sites