Nadrealista Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 ma dobijaju samo je kvota isuvise mala hoces reci mala je da bi se rizikovalo jer nije bas toliko sigurno da ce dobit... po meni je ovaj par za jedno 1.80-1.90 na Arsenal... nije Newcastle toliko los pa da bude ovako mala kvota na Arsenal Quote
roberth Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Ne ide i ne ide mi u najecanju......u kladi mi pa lepo ide!!! Laku noč!! Quote
delpjero Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 hoces reci mala je da bi se rizikovalo jer nije bas toliko sigurno da ce dobit... po meni je ovaj par za jedno 1.80-1.90 na Arsenal... nije Newcastle toliko los pa da bude ovako mala kvota na Arsenal upravo tako. eto treba drhtati do kraja za 1.3. poluvreme nereseno, jos gubili Quote
hsammer Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 upravo tako. eto treba drhtati do kraja za 1.3. poluvreme nereseno, jos gubili A kako stvari stoje, veliko je pitanje hoce li Arsenal uspjeti utrpati gol 10 minuta do kraja... Quote
Recommended Posts