Tuto 157 Posted September 4, 2006 expekt.com liga Nagrade: 1. mjesto - 30 Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted September 4, 2006 Naziv kladionice: Favorit Iz razloga poslovnog odsustva neću imati vremena napisati detaljniju analizu pa samo da dam kratak osvrt na ovu utakmicu: Vjerujem da će Turska svim silama napasti od 1. minute te da Malta neće dugo odolijevati tim napadima, tako da bi prvi pogodak na utakmici trebao pasti u prvih 20 minuta igre. Ovu tvrdnju potkrepljuje i činjenica da je Malta u prvoj kvalifikacijskoj utakmici, protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine, na domaćem terenu, u prvih 10 minuta(!) primila 2 pogotka te zabila jedan pogodak. Ne vidim ni najmanji razlog da reprezentacija Turske, koja je nakon neuspjeha u prošlom kvalifikacijskom ciklusu, "gladna" pobjeda ne zabije Malte Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted September 5, 2006 Naziv kladionice: Expekt Nemam vremena pisati analizu, ja sam siguran/a da će ovo proći. Share this post Link to post Share on other sites
shakazulu 0 Posted September 5, 2006 Naziv kladionice: Expekt Ovo je čisto na sreču. Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted September 6, 2006 Naziv kladionice: Favorit Ovo je čisto na sreču. Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted September 6, 2006 Naziv kladionice: SuperSport Nemam vremena pisati analizu, ja sam siguran/a da će ovo proći. Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted September 6, 2006 Naziv kladionice: Derby Ovo je četvrta utakmica izme Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted September 6, 2006 Naziv kladionice: SuperSport Nemam vremena pisati analizu, ja sam siguran/a da će ovo proći. Share this post Link to post Share on other sites
Rev 0 Posted September 6, 2006 Naziv kladionice: Expekt Ovo je čisto na sreću. Share this post Link to post Share on other sites
ACMilan 0 Posted September 6, 2006 Naziv kladionice: SuperSport BiH je startovala sa pobjedom kvalifikacije. Pobjedili su Maltu u gostima 5:2. Dobro, to je Malta i nije neki protivnik, ali kada zabiješ pet golova na gostovanju, pa i Malti onda znači da dobro igraš i imaš dobru realizaciju. Upravo to, takva pobjeda je trebala Bosni da si podigne moral i dobro započne ove kvalifikacije u skupini u kojoj imaju itekakve šanse za proći dalje. Prije ove utakmice su odigrali prijateljsku sa Francuzima i u toj utakmici su većim djelom vodili, a Francuzi su zabili gol za pobjedu u sučevoj nadoknadi. Time je BiH pokazala da se mo Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted September 6, 2006 Naziv kladionice: Betfair Nemam vremena pisati analizu, ja sam siguran/a da će ovo proći. Share this post Link to post Share on other sites
Ela 0 Posted September 6, 2006 Naziv kladionice: Kladionice Share this post Link to post Share on other sites
Kun 0 Posted September 6, 2006 Naziv kladionice: Kladionice Share this post Link to post Share on other sites
vukovarac 0 Posted September 6, 2006 Naziv kladionice: GermaniaSport Za Detroit starta odlicni Kenny Rogers. On ove sezone ima 15 pobjeda i 6 poraza uz ERA 3,86. Kuci ima odlican skor. Ima 7 pobjeda i samo 1 poraza uz ERA 2,62. Za Seattle starta Gil Meche koji ove sezone ima 9 pobjeda i 8 poraza uz ERA 4,39. U gostima ima 3 pobjede i 4 poraza. Jucer je Detroit nesretno izgubio kada je tokom 4. inninga pala kisa i potjerala ih u svlacionicu na 1h i 29minuta. Nakon pauze bolje su se snasli igraci Seattle-a i uspjeli postici 1 run i utakmicu privest kraju. Danas Detroit ima puno boljeg startera i vjerujem da ce dobiti danas sa 2 ili vise runova razlike Share this post Link to post Share on other sites
leema 0 Posted September 6, 2006 Naziv kladionice: Favorit Ovo je čisto na sreču. Share this post Link to post Share on other sites