Tuto 157 Posted March 12, 2012 (edited) Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT). 00:00 - Buffalo Sabres - Montreal Canadiens - Buffalo Sabres over 2.5 - 1.730 02:00 - Colorado Avalanche - Anaheim Ducks - Colorado Avalanche over 2.5 - 1.813 02:30 - Edmonton Oilers - San Jose Sharks - San Jose Sharks over 2.5 - 1.662 03:00 - Phoenix Coyotes - Nashville Predators - Nashville Predators over 2.5 - 1.901 Uspješan odabir! Tuto Edited March 13, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted March 12, 2012 (edited) Monday, March 12, 2012 Pepsi Center (Denver, Colo.) 02:05 Colorado Avalanche-Anaheim Ducks(Team Goals), tip Anaheim Ducks Under 2.5, @1.935, Pinnacle, 8/10 Večeras se u Denveru igra meč između domaćih Avelancha i gostujućih Ducksa... Večerašnji meč za Col. je veoma bitan nalaze se na 10 mestu Zapadne Konf. sa 76 bodova kolko ima i 8 Calg. nalaze se u dobroj formi u zadnjih 10 mečeva imaju 7-3-0... Sa druge strane Ducksi koji su imali užasan start sezone početkom godine su igrali fantastično gde su u 25 mečeva pobedili 20 puta i gotovo došli na prag da se uključe u borbu za pley of ali nisu mogli izdržati u tom tempu i u zadnje vreme igraju promenjivo imaju na zadnjih 10 mečeva 4-6-0 i dva vezana poraza i izgubili su gotovo sve šanse za pley of sada im 8 tim beži čak osam bodova šteta za jednu tako kvalitetnu ekipu da će ostati bez pley ofa ali problemi sa početka sezone su ih skupo koštali. Iako je na ovom meču Col. favorit i u daleko boljoj formi i svakako mnogo veći imaju motiv na ovom meču bi igrao na Under golova Anaheima iz više razloga. Na golu Colorada ko god da bude ili Semyon Varlamov 2.64 GAA ili Jean-Sebastien Giguere 2.23 oba golmana brane dobro ove sezone i očekujem da ko god bude na golu da bi trebalo da ima dobru rolu posebno što napad Dacksa nije sjajan u zadnje vreme a imaju problema i sa povredama. U napad Dacksi imaju sjajnih Hokejaša tu su Bobby Ryan ,Teemu Selanne ,Ryan Getzlaf ,Saku Koivu ,.. ali najveći gubitak je povreda najboljeg napadača sjajnog Corey Perry 34 G i 21 A taj nedostatak se video na prošla dva meča Dacksi su dali samo 1 gol nadam se i večeras da neće biti preterano efikasni. Ovaj bet mi se čini kao veoma dobar i prosto mi je neverovatna kvota po meni bi na Under na ovom meču golova Anaheima kvota trebala plafon biti 1.7 posebno zbog odsustva najefikasnijeg igrača Dacksa Corey Perrya i l loše forme napada Dacksa u zadnje vreme jel evidentno je da su pali u formi jedan od razloga je i sada već gotovo izvesno da su izgubili sve šanse za pley of morali bi imati ludu seriju a da protivnici kiksaju ali no videćemo. Uzimam Under Anaheim 2.5 za viši ulog.... Edited March 13, 2012 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted March 12, 2012 (edited) Monday, March 12, 2012 First Niagara Center (Buffalo, N.Y.) 00:05 Buffalo Sabres-Montreal Canadiens-Money Line(OT Included) Tip: Montreal Canadiens @2.390 4/10 Pinnacle Večeras se u Buffalu igra meč između domaćih Sabresa i gostujućih Canadiensa.... Kada se pogleda njihova forma u zadnjih 10 mečeva imaju 7-2-1 i po tome bi moglo da se kaže da su sjajni i da igraju dobro ali po mom skromnom mišljenju oni su daleko od ekipe koja igra dobro i rezultati su im mnogo bolji od igre provlačili su se na čuda Millera ali i on u zadnjih par mečeva ponovo nebrani sjajno a i naspad im nije preterano efikasan. Trenutno su 10 na Istoku osmi Washington im beži 4 boda ali mislim da će oni teško u toj borbi istrajati no videćemo. U zadnjih 10 dana sam se okomio na Sabrese ovo je 4 put da igram protiv njih dvaput su lagano izgubili dok su me preksinoć srušili pobedivši Ottawu posle SO SA 3-4 i na tom meču su pobedili veoma srećno ponajviše zahvaljujući neiskusnom golumanu Senatora od 3 gola u regularnom toku drugi su dali 19 sekundi pre isteka druge trećine i to jednim slabim Bekend šutom dok su treći gol kojim su izborili produžetke postigli 6 minuta pre kraja meča i to iz velike gužve i to veoma sumnjiv gol koji su posle pregledavali sudije zbog visoko podignute palice ali su ipak priznali gol. Na golu će opet biti Ryan Miller ali nije me oduševio na tom meču bar dva od tri gola je mogaso da skine nadam se i večeras da neće biti na visini zadatka posebno jel su u zadnjih par mečeva napadači Montreala podivljali i igraju sjajno. Napad Baffala verovatno i večeras bet prve zvezde Thomas Vaneka koji je povređen tu su još Jason Pominville,Derek Roy ,Drew Stafford ,Cody Hodgson . Sa druge strane najslavniji tim NHL-a Canadiensi su zakovani na dno Istočne konferencije i ako su izgubili sve šanse za doigravanje na zadnjih par mečeva igraju sjajno na zadnja tri meča su dali čak 13 golova i pobedili Edm. sa 5-3 i sjajni Van. sa 4-1 oba meča na gostovanjima i daće sve od sebe do kraja regularnog dela da izbegnu zadnje mesto u konferenciji. Na golu će verovatno biti Carey Price koji je jedan od boljih igrača ove sezone ima dobar prosek od 2.45 GAA i mislim da bi mogao da odbrani dobro večeras. Napad iako ove sezone prilično loš na zadnja tri meča igra strašno agresivno i efikasno dali su čak 13 golova tu su Max Pacioretty ,Erik Cole ,Tomas Plekanec ,Rene Bourque ,Lars Eller ... Mislim da Mon. večeras nije bez šansi u Baffalu posebno što domaćini neigraju sjajno i kvota na konačnu pobedu Mon. je sjajna i moram je probati..... Edited March 13, 2012 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted March 13, 2012 Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT). 00:00 - Buffalo Sabres - Montreal Canadiens - Buffalo Sabres over 2.5 - 1.730 02:00 - Colorado Avalanche - Anaheim Ducks - Colorado Avalanche over 2.5 - 1.813 02:30 - Edmonton Oilers - San Jose Sharks - San Jose Sharks over 2.5 - 1.662 03:00 - Phoenix Coyotes - Nashville Predators - Nashville Predators over 2.5 - 1.901 Uspješan odabir! Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites