Chume 0 Posted March 13, 2012 sad je u pitanju i njegovo znanje oko kladionice, mozda supruga postavlja parove i prijedloge Laku noć narode... Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted March 13, 2012 Laku noc kockari Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted March 13, 2012 Laku noc kockari Tek je krenula noć Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 13, 2012 dobar dan narode Sta ti je to sa avatarom, jel to ona narodna uzreka, čime se lud ponosi, pametan se stidi Jel se to gleda serija umjesto lige sampiona na tv-u Evo šta se desi kad ženi ostaviš otvoren forum.... Šok kad sam se vratio iz kupatila... :77tooth: supersport se malo zeznuo, na wozniacki -3,5 nude 1.5 a na wozniacki -2,5 1.7 eto, hvala im Aj mi sutra objasni sta ti je ovde zeznuo supersport, meni nije jasno, mozda sam malo popio, al sve jasno ko dan, cak si u gubitku. Na woznaicki cista pobeda je 1.55, a ti je uzimas na 1.5 sa minusom od 3.5 gema??? ovo sa -2.5 isto nemas value jer je oko 1.8, 1,9 Quote Share this post Link to post Share on other sites