micha 27 Posted March 14, 2012 (edited) Posle 13. 3. stanje je sledeće: 1.Kinfa.....................1052,2 2.Bet-Club...............876,6 3. BestEuroBETS ...178 4.Sigurica................ -224 5.kladionicar8forum! . -329 6.SuperTip .................. -603 Edited March 14, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 14, 2012 Danas dodajem +76,3 bodova. No, Nadrealista ih je poništio sa svojih -100. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 14, 2012 Šta se danas nudi da pređemo u vodstvo? Kapetane, kakvu taktiku spremaš? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 14, 2012 Hokej na ledu ŠVEDSKA: Elitserien - Playoff Vreme: 19:00 Skellefteå AIK - MODO Više od/Manje od Tip: manje od 5.5 gol(ov)a Kvota: 1.50 Kladionica: Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 14, 2012 Danas dodajem +76,3 bodova. No, Nadrealista ih je poništio sa svojih -100. sinoc sam gledo ponudu za danas i nije mi bilo nista primamljivo pa sam opalio po hokeju a po mom starom dobrom obicaju kad biram izmedju dva para uvijek izaberem onaj koji ne prodje sad neznam dal da postavljam drugi par kao popravni al opet kazem, nema mi nista primamljivo, mozda pobjedu na Celzija al nije mi nesto sigurno... ako neko ima neku siguricu nek kaze pa da odigram Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 14, 2012 sinoc sam gledo ponudu za danas i nije mi bilo nista primamljivo pa sam opalio po hokeju a po mom starom dobrom obicaju kad biram izmedju dva para uvijek izaberem onaj koji ne prodje sad neznam dal da postavljam drugi par kao popravni al opet kazem, nema mi nista primamljivo, mozda pobjedu na Celzija al nije mi nesto sigurno... ako neko ima neku siguricu nek kaze pa da odigram Evo od mene jedna sigurica: Odigraj cetri iksa na bankomatu i neces pogrijesiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 14, 2012 Šta se danas nudi da pređemo u vodstvo? Kapetane, kakvu taktiku spremaš? Nije važno da li ćemo danas, sutra preći u vođstvo. Važno je da na kraju budemo prvi. - Igra kratkih pasova, napadi sa boka. aktivno uključivanje bekova u napad. Brzo oslobađanje lopte. Kad bek krene u napad jedan se iz sredine povlači u odbranu, tako da uvek budu 4 u odbrani i to pod konac, kao jedan da budu. I ima još , ali nije za širu javnost. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 14, 2012 . ako neko ima neku siguricu nek kaze pa da odigram ...Pa, valjda ima neki sport ili klub koji pratiš i gdje si 'jak' ili svaštariš. U slučaju da svaštariš, mani se klađenja, jer ćeš uvjek biti na gubitku. Eto, Dinno je na Mastersu odigrao Osters IF - Kristianstads FF više od 2,5 gola, pa možeš tu siguricu i ti odigrati iz druge kladionice. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 14, 2012 Pa, valjda ima neki sport ili klub koji pratiš i gdje si 'jak' ili svaštariš. U slučaju da svaštariš, mani se klađenja, jer ćeš uvjek biti na gubitku. Eto, Dinno je na Mastersu odigrao Osters IF - Kristianstads FF više od 2,5 gola, pa možeš tu siguricu i ti odigrati iz druge kladionice. zakasnio sam na taj par al uzeo sam od Leona ovaj Njemacki hokej druga liga @1.55 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 14, 2012 zakasnio sam na taj par al uzeo sam od Leona ovaj Njemacki hokej druga liga @1.55Samo hrabro. Bit će bodova kada počnemo postavljati po dva para dnevno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 14, 2012 Samo hrabro. Bit će bodova kada počnemo postavljati po dva para dnevno. dok je god ovako stanje na tabeli mislim da jos nema potrebe za tim, jedino ako bude neki veci zaostatak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 14, 2012 Pa, valjda ima neki sport ili klub koji pratiš i gdje si 'jak' ili svaštariš. U slučaju da svaštariš, mani se klađenja, jer ćeš uvjek biti na gubitku. Eto, Dinno je na Mastersu odigrao Osters IF - Kristianstads FF više od 2,5 gola, pa možeš tu siguricu i ti odigrati iz druge kladionice. http://www.rezultati.com/utakmica/W4bGxGRu/#detalji-utakmice u 17:03 procitam ovaj tvoj prijedlog, zakasnio sam tri minute da ga postavim a prodje ubjedljivo... idu Dini ovi golovi u prijateljskim utakmicama... ovo mu je ko zna koji par ovaj mjesec sto je pogodio over golova Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 14, 2012 u 17:03 procitam ovaj tvoj prijedlog, zakasnio sam tri minute da ga postavim a prodje ubjedljivo... idu Dini ovi golovi u prijateljskim utakmicama... ovo mu je ko zna koji par ovaj mjesec sto je pogodio over golovaUkoliko nemaš ideju koristi one kojima ide. Nadam se da će Cannibalsi dobiti Indians, te da si danas dobro prepisao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 14, 2012 Ukoliko nemaš ideju koristi one kojima ide. Nadam se da će Cannibalsi dobiti Indians, te da si danas dobro prepisao. vode 3:1 na kraju druge trecine... valjda nece prokockat tu prednost s obzirom da su favoriti, bar tako izgleda po kvoti Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted March 14, 2012 Ajde ajde samo polako, ima još vremena do kraja mjeseca,, samo polako!! Quote Share this post Link to post Share on other sites