sportandlove 3 Posted March 14, 2012 pozz do sutra!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted March 14, 2012 dobar dan do večera..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 14, 2012 Nije bila 1.55 nego oko 1.25. A ja je uzimam -2,5 na 1.7 zeznuli su se što je veća kvota bila na -2,5 nego na -3,5 doduše, na kraju je ispalo da sam se ja zeznuo što sam je uopće odigrao, al što je tu je pa prijatelju, pratis li ti malo tecajeve na online kladionicama pre nego li sto prosetas do lokala? Ne moze se tako u evropu http://www.rezultati...y;kraj-utakmice Kakvih 1.25, Eto primera radi kod mene u lokalnoj je bilo 1.45, a poznata je po fulja tecajevima pogotovu za tenis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted March 14, 2012 Almagro veceras dobija mec, ko me ne poslusa ronice suze! :D Almagro + Napoli = Koef. 20 dobitan dabl za danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted March 14, 2012 pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted March 14, 2012 Pozdrav svima i tebi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 14, 2012 Almagro veceras dobija mec, ko me ne poslusa ronice suze! :D Almagro + Napoli = Koef. 20 dobitan dabl za danas Almagro i moze da prodje, al za Napoli nisam siguran Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 14, 2012 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted March 14, 2012 dobro vece narode svuda je koeficient na celzi u rasponu od 1,6 - 1,7 osim u hrvatskoj lutriji gdje je 1,90 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 14, 2012 Almagro veceras dobija mec, ko me ne poslusa ronice suze! :D Almagro + Napoli = Koef. 20 dobitan dabl za danas navijam za Napoli i mislim da ce proci al igro sam na Celzi jer su supci poceli dobijat otkad su smjenili trenera... kazem supci jer su namjerno gubili i obarali me na kladionici dok nije smjenjen trener... nek bude 2:1 za Celzi i to je to Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 14, 2012 Pozdrav svima! jebo li te prijateljska, gdje ih samo nadjes ja probo par puta i uvijek ubodem gdje bude manje golova... ovaj tvoj sam odigro za lovu pa mi je drago sto si pogodio Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted March 14, 2012 Almagro veceras dobija mec, ko me ne poslusa ronice suze! :D Almagro + Napoli = Koef. 20 dobitan dabl za danas Svaka cast! Almagro razbija Berdycha, a kvota je bila vise nego odlicna... Jos da sam vidio tvoj savjet na vrijeme... Quote Share this post Link to post Share on other sites