Banega 12 Posted March 14, 2012 Almagro i moze da prodje, al za Napoli nisam siguran Lepo receno Za početak i za kraj i za ubuduće, piši postove malim slovima. Ova tvoja piskarija od velikih slova se više neće tolerirati i biti će brisana. Ugodna noć! Od tebe Tuto konacno ocekujem da se nesto preduzmes povodom toga, jer je decko upozoren bar od mene nekoliko puta, a od ostalih isto puta toliko. Zahvaljujem To što mali lupa i piše gluposti da mu se oprostiti, ali pravila foruma moraju biti poštovana Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 14, 2012 Lepo receno Od tebe Tuto konacno ocekujem da se nesto preduzmes povodom toga, jer je decko upozoren bar od mene nekoliko puta, a od ostalih isto puta toliko. Zahvaljujem To što mali lupa i piše gluposti da mu se oprostiti, ali pravila foruma moraju biti poštovana dobra ti ova zadnja recenica al sta ces, decko svrsio kad je vidio 40.000 ljudi na stadionu pa se uzbudio nemojte mu zamjerit Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted March 14, 2012 (edited) kakvu Golcinu je dao Tosic Realu Edited March 14, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 14, 2012 dobra ti ova zadnja recenica al sta ces, decko svrsio kad je vidio 40.000 ljudi na stadionu pa se uzbudio nemojte mu zamjerit Rafa ubija Dolgopolova, a Nalbandian se vratio u mec Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted March 14, 2012 za divno cudo prodje mi listic nakon dugo vremena kojeg sam odigro cisto onako po kvotama da imam sta pratit ti najlakse prodju , kad ih mnogo studiras obicno padnes na najmanju kvotu Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted March 14, 2012 pa prijatelju, pratis li ti malo tecajeve na online kladionicama pre nego li sto prosetas do lokala? Ne moze se tako u evropu http://www.rezultati...y;kraj-utakmice Kakvih 1.25, Eto primera radi kod mene u lokalnoj je bilo 1.45, a poznata je po fulja tecajevima pogotovu za tenis e, sastavio sam to, otišao uplatit na brzinu i onda odjurio do slovenije. Da sam malo pogledao možda i ne bi odigrao, ovako sam vidio da su oni fulali u ponudi i lupio. Kao što sam i odigrao Li na listu danas, još mi je ona ostala, na jednom listu čisto na drugom hendi, sad će jedna masna kontra pasti, lupam 50 eura kontra nje sad, tako da sam u svakom slučaju minimum 600kn u plusu. za danas dosta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 14, 2012 e, sastavio sam to, otišao uplatit na brzinu i onda odjurio do slovenije. Da sam malo pogledao možda i ne bi odigrao, ovako sam vidio da su oni fulali u ponudi i lupio. Kao što sam i odigrao Li na listu danas, još mi je ona ostala, na jednom listu čisto na drugom hendi, sad će jedna masna kontra pasti, lupam 50 eura kontra nje sad, tako da sam u svakom slučaju minimum 600kn u plusu. za danas dosta 600 Kn u plusu danas , solidna zarada. KAd bi tako mogao svaki dan gde bi ti bio kraj Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted March 14, 2012 600 Kn u plusu danas , solidna zarada. KAd bi tako mogao svaki dan gde bi ti bio kraj eh, bilo je i takvih dana. Nikad prežaljena briškula kod will hilla, minimalno 50 eura dnevno u 10 min igranja, i tako 2 miseca. Proklet bio dan kad su smanjili maksimalne uloge Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted March 14, 2012 Laku noc kockari Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 14, 2012 jebo li te prijateljska, gdje ih samo nadjes ja probo par puta i uvijek ubodem gdje bude manje golova... ovaj tvoj sam odigro za lovu pa mi je drago sto si pogodio hehe prepisuj i bices bogat covjek ... overi su zakon na prijateljske....zalomi se ponekad i kiks, ali uglavnom prodje... ovi danas su se bas raspucali i cestitam na pogotku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted March 15, 2012 Sad bi mogao i ja u prnje Winnipeg 4-0 2 T valda će izdržati Laku noć Quote Share this post Link to post Share on other sites