micha 27 Posted March 16, 2012 Izlazi - Selektor3 Ulazi - Stefan97czv Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 16, 2012 1. Kinfa.- +1137,6 2. Bet-Club -+ 797,7 3.Sigurica. +593 4.BestEuroBets -+414 5.kladionicar8forum.-+63 6.SuperTip.-.... -458 Loše, loše. Razmišljao sam između Kristijana, selektora i Nadrealiste koga da zamenim. Što znači da nije baš sve po najbolje, kad je pola tima da se zameni. Odlučio sam se za Selektora, ali i ova dvojica ako se ne poprave jedan će morati malo na klupu. Tuto i sasa ne moraju da brinu - prva postava im je za sada zagarantovana. - . Za sada! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 16, 2012 1. Kinfa.- +1137,6 2. Bet-Club -+ 797,7 3.Sigurica. +593 4.BestEuroBets -+414 5.kladionicar8forum.-+63 6.SuperTip.-.... -458 Loše, loše. Razmišljao sam između Kristijana, selektora i Nadrealiste koga da zamenim. Što znači da nije baš sve po najbolje, kad je pola tima da se zameni. Odlučio sam se za Selektora, ali i ova dvojica ako se ne poprave jedan će morati malo na klupu. Tuto i sasa ne moraju da brinu - prva postava im je za sada zagarantovana. - . Za sada! samo mjenjaj drug, nek se niko ne naljuti bolje mjenjati nego tonuti sve dublje Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted March 16, 2012 A da jučer je bio totalni podbačaj, ali ne sada potonuti i forsirati još ima vremena za popravak, ne mogu ni ovi iz Kinfe sve pogoditi!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 16, 2012 (edited) Da i danas sa +78,10 bodova malo pridonesem boljoj krvnoj slici naše ekipe: Hokej na ledu NHL Vreme: 02:00 Calgary Flames - Phoenix Coyotes - OT Included Team Totals Tip: Calgary Flames over 2.5 Kvota: 1.781 Kladionica: Pinnacle Edited March 16, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 16, 2012 Da i danas sa +78,10 bodova malo pridonesem boljoj krvnoj slici naše ekipe: Hokej na ledu NHL Vreme: 02:00 Calgary Flames - Phoenix Coyotes - OT Included Team Totals Tip: Calgary Flames over 2.5 Kvota: 1.781 Kladionica: Pinnacle ide tebe taj NHL Quote Share this post Link to post Share on other sites
kristijan 0 Posted March 16, 2012 Fudbal Portugal » Portuguese Liga Vreme: 20:00 Nacional - FC Porto Tip: 1X Kvota: 2.78 Kladionica: Bet-at-home Molim vas da me prvo obavestite o greskama a ondak da ispravite :)))))))))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 16, 2012 Molim vas da me prvo obavestite o greskama a ondak da ispravite :))))))))))Primio na znanje. Ukoliko možeš, bar pola sata prije početka susreta provjeri ponovo svoj par na Besteurobets forumu i neća biti nikakvih ispravaka. Sretno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 16, 2012 Fudbal PORTUGAL: Portuguese Liga Vreme: 22:15 Benfica - Beira-Mar Više od/Manje od Tip: više od 2.5 gol(ov)a Kvota: 1.50 Kladionica: Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 16, 2012 stefan97czv kakve to gluposti radiš? Da li si pročitao pravila na BestEuroBets forumu. Svaki tečaj preko 5.00 se obračunava kao 5,00. Molim kapetana da zamjeni stefana jer sa ovime pokazuje da više nije zainteresiran za natjecanje i ne treba ga postavljati više u igru. Ako treba igrat će se sa 2 ili 3 igrača, ali pametno. Također, ovaj par treba poništiti jer nema objašnjenja tipa. Fudbal Francuska 2 liga Vreme: 20:00 Châteauroux - Le Havre Poluvrijeme/kraj Tip: 1/X Kvota: 13.00 Kladionica: Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
kristijan 0 Posted March 16, 2012 mrzi me sad da opet procitam pravila. A znam da neko ih zna mozda napamet :) samo mi recite sta ce se desiti ako ja do kraja ne postavim ni jedan tip a budem po bodovima prvi. Da li ce biti nekakve restrikcije prema meni ili ce me priznati tako kako je. Puno zahvalan na odgovoru a ako nema odgovora opet hvala :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 16, 2012 mrzi me sad da opet procitam pravila. A znam da neko ih zna mozda napamet :) samo mi recite sta ce se desiti ako ja do kraja ne postavim ni jedan tip a budem po bodovima prvi. Da li ce biti nekakve restrikcije prema meni ili ce me priznati tako kako je. Puno zahvalan na odgovoru a ako nema odgovora opet hvala :) 18. Pojedinačni pobjednik natjecanja je natjecatelj koji je na kraju mjeseca ostvario najveću dobit i pri tome ispunio uvjet od minimum 15 postavljenih parova na natjecanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kristijan 0 Posted March 16, 2012 Sa danasnjim danom imam 15 mislim da se sutra azurira posedinacna tabela. E sad posto sam nov koliko bodova bude dosta za prvo mesto? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted March 16, 2012 Sa danasnjim danom imam 15 mislim da se sutra azurira posedinacna tabela. E sad posto sam nov koliko bodova bude dosta za prvo mesto? Ako se dobrosječam ja sam pobijedio sa nekih 1300bodova ali bila je jako gužva iz mene nekih 5 igrača ispod mene od 50-200 bodova! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 16, 2012 Sa danasnjim danom imam 15 mislim da se sutra azurira posedinacna tabela. E sad posto sam nov koliko bodova bude dosta za prvo mesto?Znači ti si svoje odradio i napuštaš ekipu i natjecanje? Quote Share this post Link to post Share on other sites