Dinno 10 Posted March 17, 2012 Partizan 3-0 gde je Stefan Ma partizan je gigant za vasu ligu, mislim da su 2 svjetlosne godine iznad ostalih, bas kao i zeljo u BIH hehe 2000 post Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted March 17, 2012 Pozdrav i tebi također Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted March 17, 2012 Ma partizan je gigant za vasu ligu, mislim da su 2 svjetlosne godine iznad ostalih, bas kao i zeljo u BIH hehe 2000 post kud ih prije nakupi... čestitke! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 17, 2012 kud ih prije nakupi... čestitke! malo po malo i eto 2000 hehe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted March 17, 2012 Prokleti Shefild Utd! Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted March 17, 2012 Stativa Juve Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted March 17, 2012 Vucinic 1111 Juve Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted March 17, 2012 22222 Juve bravo momci Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 17, 2012 Hm.... S ovim se slazem Laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted March 17, 2012 S ovim se slazem Laku noc I po drugi put Hmmm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 17, 2012 Ma partizan je gigant za vasu ligu, mislim da su 2 svjetlosne godine iznad ostalih, bas kao i zeljo u BIH hehe 2000 post ja ne pamtim kad je neko u nasoj (bosanskoj ligi) pobijedio nekoga u gostima 5:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted March 17, 2012 Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 17, 2012 ja ne pamtim kad je neko u nasoj (bosanskoj ligi) pobijedio nekoga u gostima 5:0 Igrao sam cistu dvicu na Zelju, jer Zeljo je presisao ovu ligu.... ima odlican tim i ne znam ko ih moze zaustaviti....a to sto kazes, fakat se ni ja ne sjecam da je neko u gostima uzeo 5-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 17, 2012 Igrao sam cistu dvicu na Zelju, jer Zeljo je presisao ovu ligu.... ima odlican tim i ne znam ko ih moze zaustaviti....a to sto kazes, fakat se ni ja ne sjecam da je neko u gostima uzeo 5-0 kuci ih niko nemoze zaustaviti a u gostima moze samo domacinsko sudjenje Quote Share this post Link to post Share on other sites