Sasa 3 Posted March 17, 2012 Fudbal NIZOZEMSKA: Eredivisie Vreme: 12:30 ADO Den Haag - Ajax Tip: 2 Kvota: 1.50 Kladionica: Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 18, 2012 (edited) Od sutra 19.3. Izlazi - Stefan97czv Ulazi - selektor3 Kada se stefan bude uozbiljio i bude pročitao pravila , biće vraćen u igru. Prebacio sam mu par od juče za danas gde i pripada. Edited March 18, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 18, 2012 Od sutra 19.3. Izlazi - Stefan97czv Ulazi - selektor3 Kada se stefan bude uozbiljio i bude pročitao pravila , biće vraćen u igru. Prebacio sam mu par od juče za danas gde i pripada. ja sam naviko da je ko i ovde a ja kad gledo pisalo je da pocinje u 23:45 a pocelo u 2 sata mozda je i bolje da sam pri kraju na klupi samo je bitno da osvojimo!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 18, 2012 ja sam naviko da je ko i ovde a ja kad gledo pisalo je da pocinje u 23:45 a pocelo u 2 sata mozda je i bolje da sam pri kraju na klupi samo je bitno da osvojimo!!! Svako takmičenje ima svoja pravila, pa zato i služe da se pročitaju i poštuju. A u pravilima za MTF lepo piše: 11. Parovi se postavljaju najkasnije pola sata (30 minuta) prije početka sportskog događaja. Datum i vrijeme početka sportskog dogadjaja se uzimaju sa stranice:http://www.oddsportal.com/ Ukoliko za sportski događaj piše da počinje 16.12.2011. u 01:00 sat onda se on postavlja u dnevnu temu za 16.12., iako je npr. u pitanju sportski događaj u USA gdje on počinje 15.12.2011. u 19:00 sati Ukoliko se sportski dogadjaj koji se postavlja na takmicenje ne nalazi na navedenoj stranici Oddsportala, onda se kao mjerodavno uzima datum i vrijeme Sa portalawww.oddschecker.com , čije vreme treba podesiti na GMT +1. A u slučaju da ni tamo nema određeni sportski događaj, kao merodavno vreme se uzima vreme početka iz kladionice iz koje je uzet par, ali se mora preračunati njegovo odigravanje po Srednjeeuropskom vremenu. Zato je poželjno za susrete koji počinju oko ponoći proveriti na oddsportalu kada tamo piše. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 18, 2012 Stanje posle 17.3. - Baš je zagustilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 18, 2012 (edited) Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs - OT Included Tip: Ottawa Senators Kvota: 1.654 I danas promašaj: -100. Nažalost! Edited March 18, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 18, 2012 I danas promašaj: -100. Nažalost! Biće bolje sutra! A od mene za danas: Fudbal Chile Apertura Vreme: 22:30 Audax Italiano - SCD Rangers Tip: Audax Italiano Kvota: 1,90 Kladionica: Bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 18, 2012 Fudbal NIZOZEMSKA: Eredivisie Vreme: 12:30 ADO Den Haag - Ajax Tip: 2 Kvota: 1.50 Kladionica: Expekt FT 0:2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 18, 2012 kakva je danas situacija sa pogodjenim i promasenim parovima? ja sam svoj pogodio i od mene +75 bodova Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 18, 2012 Današnji rezultati do sada: Tuto -100 Nadrealista +75 sasa +50 Stefana97czv +115 kristijan -100 lavfix Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 19, 2012 Ajd razumem Stefana kad se malo opusti , godine su to mlad je , misli da se j... sve što leti. Ali ne mogu da shvatim da neko ko je sigurno stariji bude tako neodgovoran. U pitanju je Kristijan. Juče sam i ovde i tamo i poslao mu poruku da od 18.3. ide na klupu, da je zamenjen, ali džabe čovek postavlja par. Tako da je danas samo Tuto promašio , svi ostali smo pogodili. Pozitivan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites