mostovoj 44 Posted March 18, 2012 Pitam ovdje u poznatom okupljalistu ljudi koji vole popiti iako ih u zadnje vrijeme bas i ne vidjam. Kako se "sluzbeno" zove ona zirafa u kojoj se najcesce posluzuju bambusi u kaficima, 3 ili 5 litarni. Ili neki link na to dobro bi dosao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted March 18, 2012 Pitam ovdje u poznatom okupljalistu ljudi koji vole popiti iako ih u zadnje vrijeme bas i ne vidjam. Kako se "sluzbeno" zove ona zirafa u kojoj se najcesce posluzuju bambusi u kaficima, 3 ili 5 litarni. Ili neki link na to dobro bi dosao. da budem iskren,nemam pojma na šta misliš... Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 18, 2012 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 18, 2012 da budem iskren,nemam pojma na šta misliš... bogami ni ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 18, 2012 bogami ni ja vala ni ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 18, 2012 Pitam ovdje u poznatom okupljalistu ljudi koji vole popiti iako ih u zadnje vrijeme bas i ne vidjam. Kako se "sluzbeno" zove ona zirafa u kojoj se najcesce posluzuju bambusi u kaficima, 3 ili 5 litarni. Ili neki link na to dobro bi dosao. Misliš na visoku koktel čašu za par ljudi? Imaš ih u Kiki, evo link ova lijeva? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 18, 2012 ovi rezultati svaki dan sve ludji i ludji sad mi je uspjeh kad padnem na jednom paru a igram realne kvote Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 18, 2012 Misliš na visoku koktel čašu za par ljudi? Imaš ih u Kiki, evo link ova lijeva? Nije to. Kapaciteta 3 ili 5 litara s "pipom". http://hr-hr.facebook.com/events/300152490044485/?ref=nf Ovo je vise-manje sve sto mi google izbacuje dok ne znam kako se to zove. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted March 18, 2012 Vecher kladioničari,ima'l ša novaca?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 18, 2012 ovi rezultati svaki dan sve ludji i ludji sad mi je uspjeh kad padnem na jednom paru a igram realne kvote nista mi ne govori. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted March 18, 2012 može ak malaga pobijedi! Over 6.5 90% sigurno prolazi Quote Share this post Link to post Share on other sites