delpjero 2 Posted March 18, 2012 sta li je u grckoj? opet prekid Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted March 18, 2012 sta li je u grckoj? opet prekid Da... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted March 18, 2012 Odlično 1p utakmice Real- Malaga... Nevjerojatna borbenost Reala, kao da oni trebaju vijati Barselonu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted March 18, 2012 Laku noc kockari Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted March 18, 2012 i opet zadnji par!!!!10 utakmica zaredom real pobjedi,od tih 10 ja sam ih 4 puta igrao,i sad kad ih odigram oni prime gol u 91. minuti!!pa ostavit ću se klađenja!ovo je smiješno da smješnije ne može bit! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted March 18, 2012 i opet zadnji par!!!!10 utakmica zaredom real pobjedi,od tih 10 ja sam ih 4 puta igrao,i sad kad ih odigram oni prime gol u 91. minuti!!pa ostavit ću se klađenja!ovo je smiješno da smješnije ne može bit! Nisam gledao drugo poluvrijeme, sad gledam rezultat i ne vjerujem.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted March 18, 2012 Nisam gledao drugo poluvrijeme, sad gledam rezultat i ne vjerujem.... ma užas!malaga je u drugom poluvremenu imala jednu jedinu priliku osim ovog slobodnjaka u 91. minuti,dok je real promašio barem 3 prilike koje bi i ja zabio.a da bude najbolja stvar,kad sam sastavljo listić nisam htio odigrat real baš zbog toga što sve velike serije moraju jednom stat a ovakve utakmice su najbolje za to.ali onda uočim da su ih u prvoj dobili 4:0 na gostujućem terenu i naravno da ih nakon toga odigram...a inače ih mrzim da ne mogu opisat koliko!sad su mi pogotovo najgori klub na svijetu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted March 18, 2012 zamalo...laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites