Nadrealista Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Dobro veče... To je teško izvesti i u rukometu... mozda su izvodili brzi centar Quote
Dinno Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Meni je Blackburn nekako bio najsigurniji..... bore se za opstanak, a imaju jednu od boljih ekipa u Engleskoj. Sunderland igrao prije dva dana tezak mec FA kupa protiv Liverpoola a i ova im tekma ne znaci bas mnogo. Dobra kvota, pa sam odigrao i na hazarderu i na H2H Quote
Chume Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 mozda su izvodili brzi centar Možda je bio tropenal... Mi smo to imali u osnovnoj školi Da li neko gleda Juventus- Milan? Mislim da će, ako dođe do penala, Juve u finale... Quote
Chume Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Možda je bio tropenal... Mi smo to imali u osnovnoj školi Da li neko gleda Juventus- Milan? Mislim da će, ako dođe do penala, Juve u finale... Zaboravio da je uzvrat Quote
Recommended Posts