sportandlove 3 Posted March 21, 2012 dobro jutro!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted March 21, 2012 Dobro jutro kockari Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 21, 2012 Jutarnji pozdrav društvu! Otvorene su prijave H2H - bwin za travanj 2012. Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 21, 2012 Dobro vam suncano jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 21, 2012 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted March 21, 2012 Pozdrav pridoslima Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted March 21, 2012 sretno svima danas!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
SSL 0 Posted March 21, 2012 Pozdrav narode. Da li novi osvezeni tim zvezde ( osvezeni po ko zna koji put ) moze do prolaza u kupu? ili bar do pobede? Navijacki, kec :) sretno svima danas!! Sretno i tebi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted March 21, 2012 sretno svima danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted March 21, 2012 Pozdrav do večeras... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 21, 2012 Pozdrav narode. Da li novi osvezeni tim zvezde ( osvezeni po ko zna koji put ) moze do prolaza u kupu? ili bar do pobede? Navijacki, kec :) Sretno i tebi! ako sad ne pobede, ne znam kad ce, po meni nikad slabiji Partizan u poslednjih nekoliko godina, otkad je otisao stanojevic to nema veze sa onom ekipom koja je tukla Zvezdu sa lakocom. Ja cu uzeti najverovatnije 1X, iako sam sam navijac Partizana, kladionica je drugo, ali nikako mi se ne svidja sto je mali koeficijent na Zvezdu, jer ipak derbi je derbi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 21, 2012 ako sad ne pobede, ne znam kad ce, po meni nikad slabiji Partizan u poslednjih nekoliko godina, otkad je otisao stanojevic to nema veze sa onom ekipom koja je tukla Zvezdu sa lakocom. Ja cu uzeti najverovatnije 1X, iako sam sam navijac Partizana, kladionica je drugo, ali nikako mi se ne svidja sto je mali koeficijent na Zvezdu, jer ipak derbi je derbi Kvote su oko 2.20 / 2.25.... sasvim ok, a kako kazes Partizan nikad losiji.... to je ta mala prednost Zvezdi + domaci teren.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 21, 2012 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites