Nexus 0 Posted March 22, 2012 Vozdra svima. Mislm da me poznajete sa drugih foruma, pa evo da se registrujem i na vašem. Nadam se uspješnoj saradnji i moram odmah nesto da vas pitam. Gdje je 3za3 dio, ako i ima na forumu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 22, 2012 Otvorene su prijave H2H - bwin za travanj 2012. :smile_clapping: Gdje je 3za3 dio, ako i ima na forumu.Takve bajke ovdje ne pišemo! Povremeno netko nešto ispriča ovdje u Cafeu i na kraju se svi slatko nasmijemo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted March 22, 2012 Nema se srece u ovoj kocki jbg, al zato je sreca na drugim... :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 22, 2012 Vozdra svima. Mislm da me poznajete sa drugih foruma, pa evo da se registrujem i na vašem. Nadam se uspješnoj saradnji i moram odmah nesto da vas pitam. Gdje je 3za3 dio, ako i ima na forumu. Nema ti ovde prijatelju, vip odeljka, dojava, insajdera i slicnih gologuzija jer to nikom jos kruha nije donelo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted March 22, 2012 Nema ti ovde prijatelju, vip odeljka, dojava, insajdera i slicnih gologuzija jer to nikom jos kruha nije donelo Bane je majstor dojava :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 22, 2012 Bane je majstor dojava :D pogotovo za NHL Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nexus 0 Posted March 22, 2012 Ok, samo pitam, da vidim kako fercera, pa se ukljucim u rad foruma kad imam sta interesantno. Ja cu da napisem analizu, a ko hoce neka igra, ko nece ne mora. Jel tako? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 22, 2012 pogotovo za NHL sto, jel nisi dobio sinoc i preksinoc dobitne od mene Ok, samo pitam, da vidim kako fercera, pa se ukljucim u rad foruma kad imam sta interesantno. Ja cu da napisem analizu, a ko hoce neka igra, ko nece ne mora. Jel tako? Uvek bilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 22, 2012 Pozdrava svima i sretno na kladari Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted March 22, 2012 pogotovo za NHL A kad dojavi neku NFL, zna se da ta dojava izlazi 99% tacna! :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 22, 2012 sto, jel nisi dobio sinoc i preksinoc dobitne od mene preksinoc neznam, nisam vidio tu dojavu a sinoc vidim da si pogodio mada nisam odigro jer sam se opeko na Sharks-e kad si reko neku noc da ce dobit Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 22, 2012 preksinoc neznam, nisam vidio tu dojavu a sinoc vidim da si pogodio mada nisam odigro jer sam se opeko na Sharks-e kad si reko neku noc da ce dobit A pa i ti hazard igrac juris kvote preko 3, a sigurno si stavio na listic od 10 parova, tako sam skontao da igras tako ces tesko ubost listic, dzabe se jadas na NHl Quote Share this post Link to post Share on other sites