Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

22.03.2012.

Recommended Posts

Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

00:00 - Philadelphia Flyers - Washington Capitals - Washington Capitals +1.5 - 1.461 :uredu:

00:00 - Pittsburgh Penguins - Nashville Predators - Pittsburgh Penguins - 1.571 :uredu:

00:30 - Tampa Bay Lightning - Edmonton Oilers - Edmonton Oilers - 2.010 :nije:

01:00 - Minnesota Wild - Calgary Flames - Calgary Flames - 1.847 :nije:

01:30 - Dallas Stars - Vancouver Canucks - Dallas Stars over 2.5 - 1.800 :nije:

03:00 - Phoenix Coyotes - Colorado Avalanche - Colorado Avalanche - 2.100 :nije:

03:30 - Los Angeles Kings - St. Louis Blues - Los Angeles Kings - 1.741 :uredu:

03:30 - San Jose Sharks - Boston Bruins - San Jose Sharks over 2.5 - 1.870 :nije:

Uspješan odabir! :crossfingers:

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Iako mislim da netreba igrati pripremne mečeve moram malo da gledam Moje Red Soxe i da isprobam kako mi radi

Posted Image

ja sam odigrao po kvoti 1.935 a sada je pala kad se videlo koga će izvesti no ovo su pripremni mečevi i sve je moguće Posted Image

MLB Spring Training

JetBlue Park at Fenway South, Fort Myers, Florida

00:05, Boston Red Sox-New York Yankees(Money Line), tip Boston Red Sox, @1.870, 4/10, Pinnacle

Večeras je na programu u okviru Spring Traininga jedan od najvećih derbija i rivalstava u Istoriji Sporta između čuvenih Red Soxa i Yankeesa iako se radi o pripremnim utakmicama za početak sezone koje se igra na takozvanom Fanweyu Southa koji je dobio po čuvenom Bostonskom Fenweyu naravno ovo je mali stadion na Floridi njihovi mečevi su uvek nešto posebno i svakako da je uvek slatko dobiti ljutog rivala

To rivalstvo je mnogo viće i datira još od dvadesetih godina prošlog veka kada je tadašnji vlasnik Red Soxa Harry Frazee napravio možda najveću grešku u istoriji sporta prodao tada najboljeg igrača Babe Ruth najvećim rivalima N.Y.Y. !!!

Babeov transfer je napunio kasu, ali je odneo srce sa Feinaway Parka na koji je kako to kažu Bostonjani palo "Prokletstvo". Red Soxi nakon Babeovog odlaska nisu osvojili prvenstvo više od 86 godina...!!!

To "Prokletstvo" je trajalo do 2004 kad je Boston napravio najveći preokret u istoriji Beizbola i u finalu A.L. upravo dobio N.Y.Y. 4-3 u seriji(iako su jenkiji vodili 3-0)...

U toku dosadašnjeg pripremnog perioda Boston ima skor 9-7 dok N.Y. Yankees 10-9.

Zavečeras na brdašcu za nominalne domaćine Red Soxe je najavljen bacač Aaron Cook(RHP)radi se o iskusnom 33 god. bacaču koji je ove sezone došao iz Colorada iako je prošla sezona za njega bila loša u karijeri ima 4.53 e pitanje je koliko će on biti na brdašcu i koji će liriveri ulaziti.

Što se napada tiče prilično jak tim bostona gotovo najjači u ovom momentu

1. Jacoby Ellsbury (L) CF

2. Dustin Pedroia ® 2B

3. Kevin Youkilis ® 3B

4. Adrian Gonzalez (L) 1B

5. David Ortiz (L) DH

6. Cody Ross ® LF

7. Ryan Sweeney (L) RF

8. Kelly Shoppach ® C

9. Mike Aviles ® SS

Sa druge strane u derbi Yenkiji ulaze sa totalnim debitantom u MLB-u sa Adam Warren(RHP) i nema ni jedan start u profesionalnoj ligi ima tek 24g. Sigurno je da njemu neće biti ni malo lako večeras jel će imati veliki pritisak iako se radi o pripremnom meču.

Najavljeni Lineup Yenkija-

1. Brett Gardner (L) LF

2. Curtis Granderson (L) CF

3. Andruw Jones ® RF

4. Eric Chavez (L) 3B

5. Raul Ibanez (L) DH

6. Brandon Laird ® 1B

7. Jose Gil ® C

8. Ramiro Pena (S) 2B

9. Doug Bernier ® SS

Je daleko od najboljeg tima bez mnogo zvezda A. Rodriguez ,D. Jeter ,M. Teixeira ,N. Swisher,R. Cano sve sigurni starteri u sezoni.

Kada bi Yenkiji izveli ovakav sastav u Sezoni ja bi Iggrao na Bostona Mnogo Mnogo JAKO ali pošto se radi o pripremnom meču u kojem iako je Cook kritičan ipak ima prednost u pičingu.

Uzimam konačnu pobedu Bostona za manji ulog..... Posted Image

FT: 4-4 DNB

Užasno su krenuli i na kraju ispustili pobedu no bolje je i ovako nego poraz Posted Image

Edited by Crni