Banega 12 Posted March 23, 2012 Carolina je moj tip za veceras, balkan bet 2.25 kvota.Ulog 6/10 , ali ja sam licno ulozio mnogo vise, jer je ovo profesionalni stake ulog 10 ili 5 % banke, ja sam zalozio malo vecu sumu ne iz razloga sto ovo dolazi vec sto mi je tako doslo. odoh u varos Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 23, 2012 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 23, 2012 Carolina je moj tip za veceras, balkan bet 2.25 kvota.Ulog 6/10 , ali ja sam licno ulozio mnogo vise, jer je ovo profesionalni stake ulog 10 ili 5 % banke, ja sam zalozio malo vecu sumu ne iz razloga sto ovo dolazi vec sto mi je tako doslo. odoh u varos na osecaj je i najbolje igrati Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 23, 2012 nema pirla ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 23, 2012 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 23, 2012 pozdrav i tebi a i laku noc svima od mene, odjavljujem se Quote Share this post Link to post Share on other sites
SSL 0 Posted March 23, 2012 Tako je Wolsburg!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
singidunumac 0 Posted March 23, 2012 Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites