Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

23.03.2012.

Recommended Posts

Friday, March 23, 2012

Wells Fargo Center (Philadelphia, Pa.)

 

01:05, Philadelphia 76ers(-5.5)- Boston Celtics(Handicap), tip 1,@1.794, Pinnacle,6/10 :uredu:

 

Večeras se u Phila. u derbi meču Atlantic Division igra meč između domaćih 76ersa i gostujući Celticsa....

Phil. je sjajno počela sezonu igrali su stvarno fantastično ali u zadnjih mesec dana su pali u formi na zadnjih 10 mečeva imaju 4-6 ali i dalje su prvi tim u Diviziji sa skorom od 26-21 njihova se prednost istopila i sada im upravo Boston je na samo ½ pobede dok Knicksima beže 3 pobede i večerašnji im je meč svakako veoma bitan jel bi sa porazom ih Celticsi obišli.

Iako nemaju super zvezda u timu veoma su uigrani i brzi sa odličnom odbranom tu su A. Iguodala ,. J. Holiday ,E. Brand,T. Young ,. L. Williams ..

Sa druge strane Celticsi koji igraju u serijama pobede porazi nikako da usklade formu trenutno su 7 tim na Istoku u zadnjih 10 mečeva imaju 6-4 .

Ono što je veliki problem kod njih je jako kratka klupa gde igraju bukvalno sa 9-10 igrača a to za njihovu prilično staru ekipu je u ovakom tempu prilično teško.

Tu su nosioci P. Pierce , R. Rondo ,R. Allen ,1. K. Garnett dok je klupa prilično tanka.

Ove sezone su igrali jedanput i to isto u Philad. gde je domaćin naneo jedan od najtežih poraza Bostonu u Istoriji Fila je pobedila sa čak 32 razlike-

 

03/07/12 PHI 103 - BOS 71 i taj meč su igrali početkom meseca.

 

Jednostavno mislim što se ti i dokazalo da Fila nikako ne leži Bostonu jel sa veoma čvrstom odbranom gde će na Pirsu biti jedan od najboljih opdbrambenih igrača u ligi Iguodala pored kojeg će se teško naigrati isto i za Ronda na kome će biti Holiday dok ni garnet neće biti dominantan u reketu posebno što je umoran a klupa je Bostona ktratka.

Boston je sinoć igrao meč gde je pobedio Mivokija ali su sigurno i umorni i teško će večeras uspeti da prate brz prenos lopte Filinih igrača.

Jednostavno mislim da je Fila večeras mnogo bliža pobedi i uzimam pobedu 76ersa u hendikepu.... :71snoozer_09:

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Friday, March 23, 2012

The Prudential Center (Newark, NJ)

 

00:05, New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs(Team Goals)-OT Included, tip: New Jersey Devils Over 2.5, @1.667, 8/10, Pinnacle :uredu:

 

Večeras se u New Jerseyu igra meč između domaćih Devilsa i gostujućih Maple Leafsa....

Devilsi koji još nisu teoretski osigurali pley of ali gotovo da su sigurni učesnici doigravanja trenutno su 6 tim u Istočnoj konferenciji sa 89 bodova u zadnje vreme se nalaze u solidnoj formi na zadnjih 10 mečeva imaju 6-4.

Posle serije gostujućih mečeva imali su dva dana pauze i sigurno je da odmorni dočekuju večerašnji meč.

Sa druge strane Maple Leafsi koji i ove sezone ostaju bez pley ofa u kojem su zadnji put bili još 2004 god. prosto neverovatno za tim sa takom tradicijom.

Iako su počeli sezonu fantastično bili hit prvenstva i izgledalo je da će sigurno ove godine u doigravanje ali u zadnja dva meseca igraju užasno trenutno su 13 tim na istoku i kako igraju na kraju mogu biti i zadnji tim u konferenciji na zadnjih 10 mečeva imaju 3-6-1 i dva više nego ubedljiva poraza prvo su u Bostonu pretrpeli jedan od najvećih poraza u svojoj istoriji izgubili su sa čak 8-0 dabi potom kući pretrpeli ubedljiv poraz od jednog od najgorih timova u ligi Islandersa sa čak 5-2 i svakako da je kod njih frustrirajuća atmkosfera i da jedva čekaju da se sezona završi jel svakako će mnogi da lete pre svih verovatno i čuveni trener Ron Wilson koji već godinama neuspeva ništa da uradi.

Iako sve govori na ovom meču da će Devilsi da dobiju i ja verujem da nebi trebalo da im u ovakvim okolnostima pobeda isklizne ali meni se još više sviđa igra na over golova Devilsa više od 2.5 ja sam čak očekivao da će biti ponuđen Over 3 ali ovo moram da uzmem iz više razloga.

Šta reći za odbranu Tor. koja je među najgorim u ligi primili su čak 232 gola ko god bude na golu Toronta brani u užasnoj formi i Gustafson i Reimersu na oko 3 gola u proseku po meču.

U Bostonu su oba golmana branila prvo je Reimer iz 9 šuteva dobio čak 4 gola da bi potom Gustaf. iz 15 šuteva dobio isto 4 gola prosto neverovatno je da je Bioston iz samo 24 šuta dao čak 8 golova.

Da bi na sledećem meču protiv Islandersa jedne od najgorih ofanzivnih ekipa branio Reimer i dobio ponovo 4 gola jednostavno užasno izdanje i golmana i kompletne odbrane.

Što se napada Devilsa tiče oni su postigli 201 gol u prvenstvu što je sasvim dobro u napadu imaju veliki broj zvezda ekipa izgleda sve bolje i bolje i nikome neće biti lako u pley ofu protiv njih.

Tu su Ilya Kovalchuk ,Patrik Elias ,Zach Parise ,Petr Sykora ,David Clarkson ,Dainius Zubrus fantastičan skup ofanzivaca i protiv takve loše odbrane ovaj bet mi se čini kao veoma izgledan.

Uzimam Over 2.5 na Devilse uključujući i produžetke i penale...... Posted Image

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

 

00:00 - Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes - Carolina Hurricanes over 2.5 - 1.704 :nije:

00:00 - New Jersey Devils - Toronto Maple Leafs - New Jersey Devils over 2.5 - 1.667 :uredu:

00:00 - New York Rangers - Buffalo Sabres - Buffalo Sabres +1.5 - 1.444 :uredu:

00:00 - Washington Capitals - Winnipeg Jets - Washington Capitals over 2.5 - 1.800 :uredu:

00:30 - Florida Panthers - Edmonton Oilers - Florida Panthers over 2.5 - 1.654 :nije:

00:30 - Montreal Canadiens - Ottawa Senators - Ottawa Senators over 2.5 - 1.758 :nije:

 

Uspješan odabir! :crossfingers:

 

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...