orijent 0 Posted March 25, 2012 jos Juve veceras ,bice malo para... Ja čekam Porto... P S G Juve poluvrijeme 0:0 PSG poluvrijeme 0:0 Porto 30 minuta 0:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 25, 2012 Moze li neko da mi nadje u kom minutu je prekinuta utakmica Como - Taranto (Italija C1/A) igrana danas u 15:00? Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted March 25, 2012 Moze li neko da mi nadje u kom minutu je prekinuta utakmica Como - Taranto (Italija C1/A) igrana danas u 15:00? Abandoned at 84th minute. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 25, 2012 Moze li neko da mi nadje u kom minutu je prekinuta utakmica Como - Taranto (Italija C1/A) igrana danas u 15:00? Imam neki osjecaj da si igrao : prekid prije 85. minute-YES Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted March 25, 2012 Juve poluvrijeme 0:0 PSG poluvrijeme 0:0 Porto 30 minuta 0:0 Juve 2:0 Porto 1:0 PSG 0:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 25, 2012 Abandoned at 84th minute. Imam neki osjecaj da si igrao : prekid prije 85. minute-YES Ma igrao sam dvojku i samo mi to ostalo za isplatu, al od toga nece biti nista jer mislim da je to X cim pocne drugo poluvreme. Nije mnogo velika steta na evro dobitak 30 evra, 4 utakmice. hvala vam Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted March 25, 2012 dobro vece narode Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 25, 2012 Ma igrao sam dvojku i samo mi to ostalo za isplatu, al od toga nece biti nista jer mislim da je to X cim pocne drugo poluvreme. Nije mnogo velika steta na evro dobitak 30 evra, 4 utakmice. hvala vam Ja bih prije rekao da ce staviti koeficijent 1. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 25, 2012 Ja bih prije rekao da ce staviti koeficijent 1. ne verujem, ja sam to igrao u lokalnoj kladionici balkan betu, a tamo sam sada pronasao sledece. a nema veze ioanko im za C1 seriju treba 3 dana da azuriraju rezultate, a i nije neka steta Član 27. U slučaju prekida sportskog događaja u toku drugog poluvremena i nenastavljanja istog u roku iz člana 24. stav 1. ovih pravila od momenta prekida, u obzir se uzima rezultat koji je važio u trenutku prekida, osim ukoliko nije drugačije navedeno u listi programa ponuđenih događaja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted March 25, 2012 PSG : Bordeaux 0:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted March 25, 2012 PSG : Bordeaux 0:1 1-1 82 min Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted March 25, 2012 1-1 82 min 1:1.....gotovo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 25, 2012 1:1.....gotovo I Porto 1:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted March 25, 2012 I Porto 1:1 ništa......veselim se pobjedi Juventusa i nastavku borbe za scudetto Quote Share this post Link to post Share on other sites