micha 27 Posted March 26, 2012 rekli su da je dojava i sao paolo i doslo je a ovi jadi nicu mamu im stetaaaaaaaa meni su dva dana dali tacne prekluce sefild i ipsvic 28.00 kvota a nisam govorio i danas sao paolo i ovo i samo ovo palo :smile_redcard: :smile_redcard: E, moj Stefane. U šta ti sve veruješ. . Pa ja sam ti mogao reći 5 nekih parova , da je dojava ,pa možda bi i prošla. kako se kaže - I ćorava koka pogodi neko zrno. Al, mani se ti toga nego po onoj staroj izreci - U se i u svoje kljuse! Evo tabele posle 25.3. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 26, 2012 micha zamjeni me do kraja natjecanja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kristijan 0 Posted March 26, 2012 (edited) Moj tip za danas: Fudbal Spain » Primera Division Vreme: 21:00 Granada CF - Sevilla Tip: 2 Kvota: 2.4 Kladionica: Expekt Moje neko licno vidjenje je da sad pred kraj moramo imati sto manje promasaja od vodeceg foruma zato neka moja preporuka da idemo sa sto sigurnijim utakmicama nevezano za tecaj Edited March 26, 2012 by kristijan Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 26, 2012 (edited) micha zamjeni me do kraja natjecanja. Ništa ne brini, bilo je u planu, samo sam čekao da vidim da li će proći onaj hokej. Tako da je upravo najavljena izmena. A da li će biti do kraja natjecanja, e to ti ne mogu obećati. Izmena od sutra 27.3. Izlazi ---- Tuto Ulazi ----- Nadrealista Moje neko licno vidjenje je da sad pred kraj moramo imati sto manje promasaja od vodeceg foruma zato neka moja preporuka da idemo sa sto sigurnijim utakmicama nevezano za tecaj Ništa novo, kao dosad . Svako od nas je igrao ono što misli da je sigurno, da će proći pa bila kvota 1,50 ili 2,5. Edited March 26, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted March 26, 2012 E, moj Stefane. U šta ti sve veruješ. . Pa ja sam ti mogao reći 5 nekih parova , da je dojava ,pa možda bi i prošla. kako se kaže - I ćorava koka pogodi neko zrno. Al, mani se ti toga nego po onoj staroj izreci - U se i u svoje kljuse! Evo tabele posle 25.3. decko je jos mlad pa vjeruje u svakakve gluposti Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 26, 2012 Moj par za danas: Fudbal Indija Vreme: 15:00 Air India - Mohun Bagan AC Tip: 2 Kvota: 2,25 Kladionica: Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 26, 2012 (edited) Poštovani igrači, Bliži se kraj još jednog meseca takmičenja na MTF-u, naša ekipa ima šanse za pobedu i osvajanje nagrade na Dooxbetu. Kao što piše u pravilima , da bi dobili nagradu morate biti registrovani na Doxxbetu i da imate bar jednu uplatu. Minimum je 10 evra. Ko se nije registrovao neka se registruje preko ovog linka - http://ads.doxxbet.c...d=4376&bid=3331 inače ovaj link stoji na početku svakog dnevnog posta I neka izvrši uplatu. Da napomenem, da bi se stekao uslov za dobijanje 100% bonusa na 1. uplatu, uplata mora da bude najkasnije 7 dana od registracije. Vrlo je važno da se to sve obavi do kraja meseca, jer što se tiče isplate nagrada najbrži su od svih. Tako, ako se 1.4. objave rezultati, 2.4 se pošalju podaci , 3.4. na računima će biti evrići. Nadam se i verujem da će to biti naši računi. Edited March 26, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted March 26, 2012 moze li meni ko uplatiti pa neka vrati odma dacu mu sve i nik i pass. samo da uplati pa neka sebi vrati posto nemam povezano sa bankom monejbarks Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted March 26, 2012 Danas odmaram jer nemam nikakve ideje sta bi mogao da odigram... tako da je bolje da preskocim nego da nabijem -100 bodova... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kristijan 0 Posted March 26, 2012 Ko je zaduzen za tip dana na portalu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 26, 2012 Današnji rezultati: Tuto -200 kristijan +140 lavfix -100 selektor3 -100 Ko je zaduzen za tip dana na portalu?Dwiz Quote Share this post Link to post Share on other sites