Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

26.03.2012.

Recommended Posts

Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

01:30 - Detroit Red Wings - Columbus Blue Jackets - Columbus Blue Jackets +1.5 - 1.870 :nije:

01:30 - Philadelphia Flyers - Tampa Bay Lightning - Philadelphia Flyers - 1.455 :nije:

02:30 - Winnipeg Jets - Ottawa Senators - Winnipeg Jets over 2.5 - 1.775 :uredu:

03:00 - Calgary Flames - Dallas Stars - Dallas Stars over 2.5 - 2.000 :uredu:

04:00 - Vancouver Canucks - Los Angeles Kings - over 4.5 - 1.546 :nije:

04:30 - San Jose Sharks - Colorado Avalanche - Colorado Avalanche +1.5 - 1.461 :nije:

Uspješan odabir! :crossfingers:

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Monday, March 26, 2012

Wells Fargo Center (Philadelphia, Pa.)

01:05, Philadelphia Flyers-Tampa Bay Lightning(Team Goals)-OT Included, tip Philadelphia Flyers Over 3.5, @2.180, 5/10, Pinnacle :nije:

Večeras se u Philad. igra meč između domaćih Flyersa i gostujućih Lightingsa...

Fila je trenutno 5 tim u Istočnoj konferenciji sa 96 bodova i da se sada kreće pley of idu na noge naj težem mogućem rivalu strašnim Pingvinima koji im beže 4 boda dok im prvoplasirani tim Istoka Rangersi beže 5 bodova ali do kraja ima još sedam mečva i u igri je 14 bodova i svakako je da će pokušati sve da izbore što bolje mesto za Pley off. Nalaze se u odličnoj formi na zadnjih 10 mečeva imaju 7-2-1 i dve vezane pobede.

Sa druge strane Tampa koja se oprostila od Pley Ofa(iako još ne i teoretski) nalaze se na 11 mestu sa 75 bodova na zadnjih 10 mečeva imaju 4-5-1 i dve vezane pobede.

Netreba ja puno tu da pametujem i da kažem da je Fila na ovom meču veliki favorit to svi dobro znaju što i kvota pokazuje ali u Hokeju često veliki favoriti ostanu bez bodova ja lično mislim da će to teško biti slučaj večeras ali ono što se meni mnogo više sviđa je igra na Over golova File. Margina nije mala ali po meni i očekivana ali i ne nedostižna iz više razloga verujem da domaćin može preko granice od 3.5 golova na meču.

Napad File jedan od najefikasnijih u ligi sa postignutih 238 golova često na meču daju puno golova očekujem da bi i na ovom meču mogli da dosta puta pošalju pak u mrežu jel ćer sa druge strane imati jnajlošiju odbranu u ligi ove sezone su igrali jednom u Philad. i tada je domaćin postigao pet golova u pobedi od 5-2.

U svojim redovima imaju sjajne ofanzivce Claude Giroux ,Scott Hartnell ,Danny Briere ,Matt Read ,tu je i legendaran Čeh povratnik u NHL iako u svojoj 40god igra sjajnu sezonu.

Šta reći za odbranu Tampe ove sezone užas živi ubedljivo su najviše golova dobili čak 252 golmani jako loše brane uz to se i prvi golman Mathieu Garon povredio iako je i on loše branio 2.85 GAA dok večeras će verovatno na golu stajati drugi golman Dwayne Roloson koji brani katastrofa najgore u svojoj karijeri sa prosekom od čak 3.67 GAA nisu samo golmani krivi već i defanzivci koji su spori i koji dopuštaju ogroman broj šuteva na gol.Tome je doprinela i povreda jedog od boljih defanzivaca M. Ohlunda i M. Bergerona.

Svakako je da je Tampa jedno od najvećih razočaranja ove sezone jel su imali kadar od koga se sigurno očekivao pley of.

Uzimam večeras Over na golove File..... Posted Image

Edited by Crni

Monday, March 26, 2012

Madison Square Garden (New York, N.Y.)

01:35, New York Knicks-Milwaukee Bucks+6.5(Handicap), tip 2, @1.769, Pinnacle, 6/10 :nije:

Večeras se u čuvenom Madison Square Gardenu igra meč između domaćih Knicksa i gostujućih Bucksa...

Knicksi u zadnje vreme su popravili formu i igraju bolje na zadnjih 10 mečeva imaju 6-4 stim da su bili u seriji od 5 pobeda da bi potom ubedljivo iztgubili u Torontu i na zadnjem meču su kući dobili Detroita..

Trenutno zauzimaju 8 mesto u Istočnoj konferenciji sa skorom od 24-25 ali im i prvi tim u njihovoj Atlantic Division Philadelphia beži samo tri pobede dok je drugoplasirani Boston ispred njih za samo ½ pobede.

Knicksi su tim koji već godinama ulažu puno u ekipu i sa velikim ambicijama ulaze u svaku sezonu ali nikako da stvore kontinuitet dobrih igara oni su ekipa koji kad odigraju dobro mogu da pobede bilo koga u ligi ali i takođe često da podbace i da izgube i od daleko lošije ekipe.

U svojim redovima imaju velikih zvezda tu su pre svih C. Anthony od koga se ipak mnogo više očekivalo ove sezone nije konstantan ali i povrede su ga sigurno izbacile iz ritma tu su još A. Stoudemire ,J. Lin ,T. Chandler ,. L. Fields ,. J. Smith ...

Ono što je pod znakom pitanja za večeras je dali će A. Stoudemire igrati zbog povrede leđa i za danas popodne je zakatana Magnetna Rezonanca i od rezultata će zavisiti dali će mu lekari dozvoliti da igra i veliko je pitanje dali će na parket i ako bude igrao dali će i koliko biti spreman.Uz njega i Lin ima lakšu povredu ali će sigurno igrati.

Sa druge strane Bucksi koji u zadnje vreme igraju sjajno na zadnjih 10 mečeva imaju 7-3 a do pre 4 dana i poraza od Bostona bili su u seriji od 6 pobeda za redom i od 6 pobeda čak su 4 bile na gostovanjima.

Milvoki je trenutno 9 tim na Istoku i upravo najbliži pratioc New Yorku koji im beži samo 1½ pobedu i svakako je veoma bitan meč pred njima.

Bucksi su ekipa koja u svojim redovima ima odličan igrački kadar a da su veoma ozbiljni ove sezone govori i zadnji trejd kada su u razmeni sa G.S. doveli njuhovu najveću zvezdu vrsnog strelca . M. Ellisa i svakako da su sada mnogo jači uz njega tu su još odlični B. Jennings ,C. Delfino ,D. Gooden ,E. Ilyasova ...

Mislim da se večeras gosti nisu bez šansi u Medisonu i nebi me začudilo da odnesu i pobedu ali ću ja malo opreznije pokušati na Milvokija u Hendikepu jer i ako Knicksi dobiju sumnjam da će biti sa velikom razlikom....Posted Image

Edited by Crni